SARMs 101: Pituduh SARM Ultimate Anjeun

Sarms 101

Bantahan légal

Ku ngagunakeun halaman wéb sareng mesen produk kami anjeun satuju kana istilah ieu

Anjeun kedah langkung ti 18 taun

Dina kaayaan teu kedah produk urang dianggo dina uji coba manusa di Inggris tanpa Home Office atanapi otorisasina MHRA. Aranjeunna sanés Produk Obat Investigasi.

Produk SARMS kami dijual kalayan ketat pikeun tujuan panalungtikan hungkul.

Sadaya produk anu diiklankeun, dijual atanapi anu sanés disebatkeun dina halaman wéb ieu KIMIA MAKMAL PANALUNGTIKAN

 

Kami parantos ngempelkeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan SARMS. Dina panduan SARMs ieu, anjeun bakal ngartos naon anu SARM, légalitas sareng kasalametan SARMs, upami SARM ngagaduhan efek samping. Kami ogé nutupan SARM anu pangsaéna pikeun pemula, anu SARM pangsaéna pikeun motong, dimana mésér SARM, sareng seueur deui.

Baca deui pikeun pituduh SARM lengkep.

Naon SARM?

Milih Modulator Reséptor androgén, atanapi SARM, mangrupikeun jinis sanyawa terapi. SARM dilaporkeun ngagaduhan jinis épék anu sami sareng ubar androgén (sapertos stéroid). Nanging, aranjeunna sakuduna jauh langkung selektif dina tindakanana. 'Selektif' aranjeunna persis naha aranjeunna dianggap ngabantosan, aman dianggo sareng parantos naék popularitas.

SARM asalna dikembangkeun pikeun ngabantosan kaayaan sapertos obesitas, tulang, sareng pembuangan otot disababkeun ku sepuh sareng panyakit (sapertos kanker). Tapi, nembé, SARM parantos dianut ku atlit sareng komunitas binaraga. Éta dianggap langkung aman pikeun dianggo tibatan stéroid sareng parantos dilaporkeun ngahasilkeun sakedik teu aya efek samping.

Naon SARM? - SARMs Store UK

Naon Bedana SARM sareng Péptida?

Pikeun ngartos bédana antara SARM sareng péptida, penting pikeun mimiti ngartos naon péptida.

Naon péptida?

Péptida mangrupikeun jinis suplemén binaraga khusus anu ngandung kirang ti 50 asam amino. Péptida ogé ngahasilkeun efek samping anu langkung alit tibatan stéroid (sami sareng SARM) sareng teu gaduh épék anabolik langsung. Éta dipaké pikeun ningkatkeun sékrési hormon pertumbuhan.

Kamiripan antara SARM sareng péptida

  • SARM sareng péptida duanana dipikaterang ngagaduhan efek samping langkung alit tibatan stéroid
  • Duanana sah pikeun mésér dina kaayaan anu tangtu
  • Duanana mangrupikeun jinis agén ngawangun otot
  • Masing-masing gaduh pangaruh anabolik henteu langsung kana otot sareng tulang

Beda antara SARM sareng péptida

  • SARM sintétik, sedengkeun péptida tiasa alami atanapi sintétik
  • SARM mangrupikeun jinis androgén ligand-reséptor sedengkeun ranté polipéptida sareng asam amino kirang ti 50
  • SARM ngiket kana reséptor androgén dina otot sareng tulang pikeun ningkatkeun tumuhna bari Péptida ningkatkeun pelepasan hormon pertumbuhan
  • SARM ngahasilkeun pangaruh anu selektif pisan kana ngawangun tulang sareng otot sedengkeun seléksi péptida relatif handap

Naha SARM Aman?

Penting nalika ngémutan panggunaan SARMs pikeun mayunan ati-ati. Industri SARM ayeuna henteu diatur, ku sabab éta aya seueur produk anu kualitas rendah (malah palsu) diluar pasar.

Aya rupa-rupa SARM anu sayogi, sareng sababaraha dianggap langkung aman tibatan anu sanés. Kanggo samentawis, studi ilmiah sareng akun pribadi parantos dianggap langkung aman tibatan stéroid anabolik.

Salawasna pastikeun anjeun mésér SARMs ti ngajual sah anu gaduh verifikasi ti pihak katilu, janten anjeun terang anjeun mésér SARM asli. Koléksi kami berkualitas tinggi sareng didamel di Inggris kalayan bahan grade-farmasi. Anjeun tiasa ngajalajah koleksi urang dieu.

Naha SARM sah?

Di Inggris penjualan SARM sah sacara hukum. Nanging, cara jualanan SARM dibatesan gumantung kana pamaksudan pabrik, tukang ngajual, sareng anu mésér.

Kumaha Karyadi SARMs?

SARM dianggo sami pisan sareng stéroid anabolik, naha éta dianggap alternatif pikeun stéroid, sareng sipat androgén anu diturunkeun.

SARM merangsang sacara khusus reséptor androgén dina sél otot sareng tulang — mempercepat kamekaran bari pangaruh minimal dina sél sanés dina awak (henteu sapertos stéroid). Aranjeunna "milih" ngan ukur jaringan otot sareng tulang anu tangtu, ngantepkeun bagian sanés sapertos ati, prostat, sareng uteuk henteu keuna.

Sakumaha Épéktipna SARM? Naha Aranjeunna Gawé?

SARM katelah hampang, tapi épéktip pisan. Hasil anu pasti dihasilkeun gumantung kana jinis SARM anu dicandak. Salaku conto, Ostarine dianggap salaku salah sahiji SARM anu pangsaéna pikeun mimiti nyandak.

Éféktivitas SARM ogé gumantung kana tujuan kabugaran. Upami tujuanana pikeun ngaduruk gajih sareng ngawangun otot, SARM sapertos Ostarine épéktip dina ngabantosan pangguna kénging dimana waé ti 4 dugi ka 10 pon sakitar 12 minggu.

Naha SARM ngagaduhan Pangaruh Sisi?

Efek samping anu dilaporkeun tina SARM henteu saeutik pisan. Kaseueuran SARMs, kalebet Ostarine, henteu métanilasi sahingga henteu mangaruhan ati.

Sababaraha efek samping anu dilaporkeun parantos kacapean sareng lemes, sanaos disebatkeun yén dina dosis anu disarankeun kamungkinan ngalaman efek samping ieu lemah pisan.

Kaleresan sabab SARM kawilang énggal, panilitian henteu acan tiasa nunjukkeun épék jangka panjang tina ngagunakeun SARM, sanaos mimitina didamel kanggo masihan alternatif anu langkung lembut pikeun stéroid anabolik.

Naha pangguna henteu ngalaman épék samping ogé gumantung kana kakuatan SARM, salaku conto, SARM anu langkung kuat tiasa gaduh résiko efek samping anu langkung luhur. Sababaraha épék sampingan anu tiasa dirobih kalebet:

  • Ngurangan jumlah spérma sareng tingkat téstostéron
  • jarawat
  • Kulit sareng rambut berminyak
  • swings wanda
  • Parobihan tingkat koléstérol
  • Ngarobih libido
  • Cysts
  • Kecanduan psikologis

Sababaraha dilaporkeun efek samping irreparable of SARMs dicokot dina dosis luhur kaasup:

  • leungitna bulu
  • masalah ati
  • Disfungsi haté
  • Ngaronjat résiko kanker (kalayan pilih SARMs)

Naha SARM Patut?

Naha SARM pantes atanapi éta gumantung kana kasus spésifik pangguna. Sababaraha SARM langkung saé pikeun motong gajih, anu sanés langkung saé pikeun ageung. Kanggo sababaraha, SARM seueur pisan gunana pikeun nyegah pembuangan otot sareng ningkatkeun kasihatan tulang rangka sacara umum. Éta sadayana gumantung kana naon tujuan akhir pikeun ngagunakeun SARM.

SARMs Anu Kedah Kuring Nyandak?

Jenis SARM anu anjeun candak ogé tumpukan anu anjeun candak (upami aya) gumantung kana kumaha awak individu ngaréspon SARM sareng tujuan kabugaranna. Ieu mangrupikeun jinis SARM anu paling saé pikeun sababaraha tujuan sapertos kieu:

SARM pangsaéna pikeun Wiwitan

Ieu mangrupikeun SARM anu dipikaresep pikeun pemula sareng ogé awéwé pikeun milarian dosis anu langkung handap:

  • Ostarine
  • Andarine
  • Testolone
  • Ligandrol


Anjeun tiasa mendakan kombinasi 'pemula' ieu SARM dina tumpukan di dieu.

SARM anu pangsaéna pikeun motong

Seueur pangguna SARM yakin aranjeunna sacara khusus ngabantosan pikeun motong sabab ngabantosan awak nahan otot tanpa awak nalika ningkatkeun ingetan cai. Ieu mangrupikeun SARM anu pangsaéna pikeun motong:

SARM pangsaéna kanggo Bulking

Ieu sababaraha SARM pangsaéna pikeun bulking sareng perolehan otot:

Tumpukan SARM Pangalusna

Aya sababaraha jinis tumpukan SARM kanggo milih. Ieu sababaraha anu pangsaéna:

Diét anjeun dina SARM

Hasil anu anjeun alami sareng tumpukan SARMs bakal langkung ageung nalika dipasangkeun sareng diét anu leres. Nyandak SARM nyalira moal nyayogikeun fisik anu anjeun pilari upami anjeun henteu tuang tuangeun anu leres atanapi olahraga.

Konci sareng SARM nyaéta pikeun ningkatkeun protéin dina diét anjeun. SARM nempatkeun awak anjeun dina kaayaan anabolik, ku sabab kitu, awak anjeun bakal tiasa ningkatkeun sintésis protéin. Saran has nyaéta ngagandakeun asupan bubuk protéin biasa anjeun.

SARM condong ngagaduhan pangaruh anti éstrogén. Pikeun merangan ieu, penting pisan pikeun nambihan seueur sayuran dina tuangeun anjeun, khususna anu merangan épék anti éstrogén sapertos suung. Aya ogé bahan sareng jinis tuangeun anu kedah anjeun hindarkeun sadayana, sapertos:

  • gula
  • Daging anu diubaran ku seueur nitrat
  • Kadaharan anu digoréng / digoréng
  • Kadaharan anu diolah kalayan bahan ponggawa sareng minyak hidrogénisasi
  • kécap
  • alkohol

SARM pikeun awéwé

Awéwé resep nyandak SARM kusabab alesan anu sami sapertos lalaki: pikeun ningkatkeun kakuatan sareng stamina, ngaduruk gajih, sareng kéngingkeun otot anu langkung langsing. SARM ogé bakal masihan awéwé kanaékan énergi umum anu saé.

Bikang tiasa nganggo SARM, tapi, penting pikeun waspada yén awéwé condong kapangaruhan langkung ku efek samping tibatan lalaki. Jarawat, langkung seueur pertumbuhan rambut, ngarobih libido, ayun-ayunan wanda, sareng jero jerona mangrupikeun hal-hal anu tiasa kaalaman awéwé, janten penting pikeun milih sacara saksama SARM anu kedah diémutan sareng ngawaskeun efek samping anu dialaman. Éta ogé penting pisan pikeun awéwé pikeun tetep dina terapi post-cycle pas aranjeunna ngalangkungan siklus SARMs.

Awéwé anu nyandak SARM ogé tiasa ningali hasilna langkung gancang. Perbaikan tiasa ngamimitian lumangsung sakedik 1-2 minggu. Ieu mangrupikeun jinis-jinis SARM anu disarankeun pikeun awéwé:

  • Cardarine (GW-501516)
  • Ligandrol (LGD-4033)
  • Ostarine (MK-2866)
  • Andarine (S4)

Dosis SARM pikeun awéwé

Awéwé kedah nyandak dosis anu langkung handap tibatan réncang jalu na. Dosis anu pasti bakal gumantung kana anu SARM dicandak. Salaku conto, ku Ostarine, lalaki kedah mimitian ku 20 mg per dinten sareng kamungkinan jalan dugi ka 30 mg. Nanging, pikeun awéwé, dosisna ngan ukur kedah sakitar 10 mg unggal dinten sanés sareng naékkeun ti dinya gumantung kana hasilna.

Ngan émut yén nalika ngeunaan SARM, épék sareng dosis béda pikeun unggal individu, sareng sanés ngan awéwé. Penting pikeun ngamimitian ku dosis leutik, awas pikeun hasil, sareng saluyukeun ti dinya.

Kunaon SARM

SARM mangrupikeun pilihan anu saé pikeun awéwé anu ngarepkeun pikeun ningkatkeun kakuatan sareng ototna sabab condong ngarasa épék langkung gancang. Prohormones sareng stéroid alternatip tiasa karasa dina awak sareng ngahasilkeun tingkat efek samping anu langkung luhur pikeun awéwé. SARM masihan awéwé pilihan pikeun nada ototna tanpa ngagedekeun teuing. Aranjeunna ngadamel cukup bédana pikeun pangaruh dina awak bari ogé hampang. Tambih Deui, awéwé henteu kedah ngurus efek samping négatip tina stéroid anabolik.

Terapi Pasca-Siklus saatos nyandak SARM

Terapi post-cycle (PCT) mangrupikeun waktos anu pondok pas saatos ngarengsekeun siklus SARM dimana pangguna kedah tingkat hormonna balik kana tingkat normal ngalangkungan kombinasi ubar, diét, sareng sanyawa anu sanés. Pikirkeun terapi post-cycle salaku cara pikeun ngahudangkeun awak.

Henteu aya hiji-ukuran-fits-sadayana kursus terapi post-cycle. Gumantung kana masing-masingna, jinis SARM anu dicandak, sareng panjang waktos siklus SARM, kursus PCT tiasa dijalankeun pikeun hal anu béda-béda. Éta sadayana gumantung kana panyakitna.

Pamaké kedah ngarencanakeun PCT na sateuacanna, biasana nuju tungtung siklus SARMs pikeun mastikeun sékrési hormon normal stabil.

Penting pikeun dicatet yén kusabab SARM henteu gaduh efek samping sareng aya sakedik pangaruh anu tetep yén terapi post-cycle henteu sakumaha pentingna sapertos stéroid anabolik tradisional.

Sababaraha SARM anu kurang kuat dicandak dina interval anu langkung pondok, sapertos Andarine, panginten henteu meryogikeun terapi post-cycle pisan, padahal jinis SARM anu langkung kuat anu dicandak dina sababaraha bulan ampir-hampir bakal meryogikeun terapi post-cycle.

Dimana mésér SARM? Di dieu di SARMs Store UK tangtosna

Sapertos naon waé anu aya di pasar, penting pikeun ngartikeun antara SARM kualitas luhur sareng SARM kualitas handap anu asalna tina sumber anu curiga. Khususna, upami SARM anu ditawarkeun langkung mirah tibatan produk sanés anu dipendakan di pasar maka sigana moal dijaga standar produksi sareng manufaktur anu paling luhur. Ieu sababaraha jinis masalah sareng SARM anu henteu diproduksi kualitas sareng pihak katilu diverifikasi:

  • Nambahkeun racun sareng bahan kimia ngabahayakeun kana SARM
  • Éncérkeun SARM sareng zat anu henteu séhat
  • Nyalahgunakeun pikeun kauntungan anu langkung ageung
  • Motong juru nalika produksi kanggo ngirit biaya

Penting pisan pikeun mariksa yén produk SARMs parantos diverifikasi pihak katilu pikeun terang naha éta mangrupikeun produk anu kualitas.

Di SARMs Store UK, kami ngajual SARM kualitas luhur sareng suplemén anu aman, sah, sareng ngahasilkeun hasil. SARM kami didamel di Inggris kana standar kualitas anu paling luhur sareng nganggo bahan kelas farmasi. Ieu hartosna pangguna tiasa aman nganggo SARM pikeun numuwuhkeun otot ramping sareng kaleungitan gajih.