Sarat jasa

Sarat of Service

Bantahan légal

Ku ngagunakeun halaman wéb sareng mesen produk kami anjeun satuju kana istilah ieu

Anjeun kedah langkung ti 18 taun

Dina kaayaan teu kedah produk urang dianggo dina uji coba manusa di Inggris tanpa Home Office atanapi otorisasina MHRA. Aranjeunna sanés Produk Obat Investigasi.

Produk SARMS kami dijual kalayan ketat pikeun tujuan panalungtikan hungkul.

Sadaya produk anu diiklankeun, dijual atanapi anu sanés disebatkeun dina halaman wéb ieu KIMIA MAKMAL PANALUNGTIKAN

 

SYARAT UMUM JEUNG KONDISI PAKASANJANAN PERJANJIAN: KABEH pelanggan kudu sahenteuna 18 taun pikeun mésér produk urang.

Punten BACA JEUNG ULIKAN TENTANG SUSUSI KAUNINGAN JEUNG KONDISI PAKAIAN PERJANJIAN KASISI Sateuacan Maké Situs SITUS WEB AND LAYANAN BERKAITAN.

Ku ngagunakeun situs wéb ieu, anjeun satuju kana Sarat jeung Kaayaan Pasatujuan Pamakéan. Upami anjeun henteu satuju, punten kaluar sareng teu paduli inpormasi anu aya di dieu.

www.sarmsstore.co.uk ngagaduhan hak pikeun ngarobih Sarat sareng Kaayaan Pamakéan Pasatujuan, sapinuhna atanapi sabagian, iraha waé tanpa aya bewara sateuacanna ka anjeun. Sasuai, anjeun kedah salawasna marios halaman ieu sateuacan nganggo Situs Wéb ieu sareng atanapi jasa pikeun mastikeun yén anjeun ngartos istilah-istilah anu diijinkeun aksés anjeun.

Pamakéan anjeun pikeun halaman wéb kami upami henteu ditetepkeun sanésna, panggunaan halaman wéb ieu diatur ku Sarat sareng Kaayaan Pamakéan Perjanjian sareng halaman wéb Privasi, anu dilebetkeun kana ieu ku rujukan ieu. Dina ngagunakeun halaman wéb ieu, anjeun dilarang ngarobih, ngadistribusikaeun, ngirim, ngahasilkeun, nyebarkeun, masihan lisénsi, mindahkeun atanapi ngajual inpormasi, produk atanapi jasa anu diala atanapi ditingali dina halaman wéb ieu. Nanging, anjeun tiasa ningalikeun, ngaunduh atanapi nyetak salinan keras tina matéri naon waé anu aya dina halaman wéb ieu pikeun kaperluan pribadi, sanés komérsial asalkeun anjeun henteu ngarobih kontén atanapi ngahapus hak cipta, mérek dagang atanapi béwara propriétis sanés. Naon waé panggunaan inpormasi anu aya dina halaman wéb ieu dilarang tanpa idin tinulis kami.

Pamakéan inpormasi anu disayogikeun dina halaman wéb ieu, sanaos mangpaat, henteu kedah dianggo salaku gaganti nasihat ti panaséhat anjeun nyalira. Inpormasi anu disayogikeun tina halaman wéb ieu henteu dimaksad kanggo dianggo pikeun ngadiagnosa kaayaan médis atanapi panyakit. Produk dina halaman wéb ieu dijual pikeun tujuan panilitian waé. www.sarmsstore.co.uk ngagaduhan hak pikeun menerkeun kalepatan naon waé atanapi kasalahan tipografik dina inpormasi anu dipasang dina situs wéb ieu, sareng henteu ngagaduhan tanggungan pikeun kasalahan sapertos kitu. Inpormasi tiasa dirobih atanapi diénggalan tanpa aya bewara sareng harga sareng kasadiaan barang sareng jasa tiasa dirobah tanpa aya bewara.

HENTEU NAWarkeun Saran naon-naon.

Eusina pikeun tujuan inpormasi waé sareng henteu dimaksudkeun pikeun masihan naséhat khusus pikeun anjeun, sareng henteu kedah diandelkeun dina hal éta. Anjeun teu kedah meta atanapi ngandelkeun konténna tanpa milari naséhat ti saurang propésional.
PRODUK DIJUAL DINA SITUS WEWITU NU KANGGO SADAYANA PANALUNGTIKAN HUNGKUL.

INDEMNITAS.

Anjeun kéngingkeun satuju kana rugi sareng tahan www.sarmsstore.co.uk, sareng anak perusahaan kami, afiliasi, perwira, direksi, agén, co-brander, mitra sareng karyawan henteu bahaya tina sagala klaim atanapi paménta, kalebet biaya pengacara anu lumayan dilakukeun ku pihak katilu mana waé kusabab atanapi timbul tina panggunaan kontén dina halaman wéb ieu , atanapi eusi naon waé anu anjeun kirimkeun, pasang, atanapi kirimkeun ngalangkungan halaman wéb ieu, panggunaan halaman wéb ieu, konéksi anjeun kana situs wéb ieu, palanggaran palanggaran Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, atanapi ngalanggar hak-hak anu sanés.

TAUTAN / PERUSAHAAN.

Tautan tina atanapi ka situs wéb di luar halaman wéb ieu dimaksudkeun pikeun ngan ukur merenah. www.sarmsstore.co.uk henteu marios, ngadukung, nyatujuan atanapi ngadalikeun, sareng henteu tanggel waler pikeun situs naon waé anu dikaitkeun tina atanapi kana situs wéb ieu, eusi situs-situs éta, pihak katilu anu namina didinya, atanapi produk atanapi jasa na. Numbu ka situs anu sanés aya résiko nyalira na www.sarmsstore.co.uk moal nanggungjawaban atanapi nanggungjawaban kanggo karusakan naon waé anu aya hubunganna sareng ngahubungkeun. www.sarmsstore.co.uk sareng ngabantah sadayana jaminan, nyatakeun sareng tersirat ngeunaan akurasi, validitas sareng légal tina bahan atanapi inpormasi anu aya dina situs-situs éta. Tautan kana situs parangkat lunak anu tiasa diunduh kanggo ngan ukur genah na www.sarmsstore.co.uk henteu tanggel waler atanapi tanggung jawab kana kasusah atanapi akibat anu aya hubunganana sareng ngaunduh parangkat lunak. Anggo parangkat lunak anu diunduh diatur ku istilah perjanjian lisénsi, upami aya, anu dibarengan atanapi disayogikeun ku parangkat lunak.

KAMAMPUHAN SITUS WEB KAMI

Situs wéb ieu umumna sayogi pikeun pangguna Dua puluh opat (24) jam per dinten, Tujuh (7) dinten per minggu, Tilu Ratus Sawidak lima (365) dinten per taun. Nanging, www.sarmsstore.co.uk nahan hak pikeun ngadamel halaman wéb kami henteu sayogi iraha waé, pikeun alesan naon waé, sareng naon waé lilana waktu. Ku ngagunakeun halaman wéb ieu anjeun satuju yén www.sarmsstore.co.uk moal nanggungjawaban kanggo karusakan anu timbul tina atanapi anu aya hubungan sareng gangguan sapertos kitu, panundaan, atanapi pangakhiran halaman wéb ieu sareng / atanapi jasa atanapi produk anu aya didinya. Saatos nampi istilah sareng kaayaan panggunaan ieu www.sarmsstore.co.uk otorisasi anjeun pikeun ningali Eusi dina halaman wéb ngan ukur pikeun panggunaan pribadi anjeun. Bahan dina halaman wéb ditujukeun pikeun jalma anu naroskeun www.sarmsstore.co.uk produk atanapi jasa. Upami anjeun henteu ngaksés halaman wéb pikeun tujuan sapertos kitu, anjeun ayeuna tiasa nganggo halaman wéb. Kanggo kapastian, dianggo ku sanés jalma atanapi agén, pengacara atanapi wawakil sanés jalma-jalma dilarang.

INFORMASI ANJEUN SEDANG.

www.sarmsstore.co.uk atanapi kempelan urang sareng / atanapi panggunaan inpormasi naon waé anu anjeun nyayogikeun nalika nganggo atanapi ngadatangan halaman wéb ieu diatur ku www.sarmsstore.co.uk Sarat jeung Kaayaan Pamakéan sareng Sarat jeung Kaayaan Pasatujuan Pamakéan. Ku ngagunakeun halaman wéb ieu anjeun masihan kami hak anu aya di jerona. Dina ngagunakeun halaman wéb ieu anjeun henteu tiasa unggah, ngadistribusikaeun atanapi nyebarkeun dina halaman wéb inpormasi mana waé anu tiasa ditingali salaku cabul, fitnah, fitnah, ngancam, nyiksa, haram, invasi hak-hak privasi atanapi henteu pikaresepeun atanapi tiasa ngawangun atanapi ngadorong palanggaran tina hukum naon waé. Kacuali kana inpormasi anu tiasa diidentifikasi masing-masing anu dikumpulkeun ti anjeun saluyu sareng Kawijakan Privasi kami, sadaya koméntar, koméntar, saran, ideu atanapi inpormasi sanés anu dikomunikasikan bakal janten milik eksklusif www.sarmsstore.co.uk sareng anjeun pasihan ka www.sarmsstore.co.uk a bebas royalti, salamina, teu bisa dibales, lega di dunya, lisénsi non-ekslusif ngagunakeun atanapi baranahan sami. www.sarmsstore.co.uk bébas nyalin, nyilakakeun, ngadistribusikaeun atanapi nganalisis inpormasi sapertos kitu pikeun sagala kaperluan sareng sama sekali henteu wajib ngimbangan anjeun inpormasi sapertos kitu.

PANUTUP HARANSI.

www.sarmsstore.co.uk nyayogikeun kontén dina situs wéb ieu salaku jasa pikeun anjeun, palanggan kami. Wéb ieu henteu tiasa sareng henteu, ngandung inpormasi ngeunaan sadaya aplikasi pikeun produk anu dijual. Éta moal ngandung sadaya inpormasi anu lumaku pikeun kaayaan pribadi anjeun atanapi pamakean anjeun pikeun produk anu dijual. Eusi halaman wéb ieu, pangladén halaman wéb anu nyayogikeun na, sareng jasa sareng produk www.sarmsstore.co.uk nyayogikeun dina situs wéb ieu, disayogikeun dina "sapertos anu aya" sareng "sakumaha sayogi" tanpa jaminan nanaon, naha teges, tersirat atanapi sah. www.sarmsstore.co.uk dinyatakeun nolak tanggung jawab pikeun kagagalan téknis (kalebet kagagalan perangkat keras atanapi parangkat lunak), henteu lengkep, transmisi komputer atanapi tunda komputer, sareng / atanapi kalepatan téknis, ogé aksés henteu sah tina pangiriman pangguna ku pihak katilu. Salajengna, www.sarmsstore.co.uk henteu ngagambarkeun atanapi ngajamin yén moal aya virus atanapi sipat anu ngotorkeun atanapi ngarusak sanésna, atanapi henteu aya ruksakna sistem komputer anjeun. Anjeun gaduh tanggung jawab nyalira pikeun panyalindungan anu cekap sareng cadangan data sareng / atanapi alat-alat sareng nyandak sagala pancegahan pikeun nyeken virus komputer atanapi pasipatan anu merusak. Ku ngagunakeun situs wéb ieu, anjeun nampi yén panggunaan sapertos éta aya dina résiko anjeun nyalira, kalebet tanggel waler pikeun sadaya biaya anu aya hubunganana sareng sadaya jasa atanapi perbaikan anu diperyogikeun pikeun alat naon waé anu anjeun anggo dina situs wéb ieu. Pikeun sapinuhna henteu dicegah ku hukum anu berlaku www.sarmsstore.co.uk, panaséhat médisna, pamasok, konsultan, direksi sareng karyawan ngabantah sareng ngaluarkeun sadayana jaminan ngeunaan sagala eusi, nyatakeun, tersirat atanapi sah. Bantahan ieu kalebet, tapi henteu diwatesan ku, naon waé sareng sadaya jaminan atanapi kaperdagangan, kabugaran pikeun tujuan khusus, sareng henteu ngalanggar. www.sarmsstore.co.uk henteu ngajamin eusi janten akurat, lengkep atanapi ayeuna. www.sarmsstore.co.uk henteu ngajamin yén halaman wéb ieu bakal beroperasi tanpa aya kasalahan, cacad éta bakal dilereskeun atanapi halaman wéb ieu atanapi pangladén halaman wéb anu sayogi bebas tina virus atanapi komponén anu ngabahayakeun sanés. Eusi harga sareng kasadiaan, ogé kontén sanés anu aya dina halaman wéb ieu atanapi tiasa diaksés ti dinya, tiasa robih tanpa aya bewara. anjeun ngaku sareng satuju Sateuacan nganggo produk naon waé anjeun kedah mastikeun inpormasi anu penting pikeun anjeun dina bungkusan produk. Anjeun tanggel waler pikeun akurasi,

Sateuacan nganggo produk naon waé anjeun kedah mastikeun naon waé anu penting pikeun anjeun dina bungkus produk. Anjeun tanggel waler pikeun akurasi, kasaluyuan sareng légal tina inpormasi anu anjeun pasihkeun www.sarmsstore.co.uk. salaku pertimbangan parsial pikeun aksés anjeun kana situs wéb ieu sareng panggunaan eusina, anjeun satuju éta www.sarmsstore.co.uk henteu tanggung jawab ka anjeun dina cara naon waé pikeun kaputusan anjeun tiasa nyandak atanapi tindakan anjeun atanapi non-tindakan dina ngandelkeun eusi. anjeun ogé satuju yén tanggung jawab agrégat tina www.sarmsstore.co.uk timbul tina atanapi aya hubunganana sareng panggunaan sareng aksés anjeun paduli bentuk aksi atanapi klaim (contona, kontrak, garansi, tort, lalawora, tanggung jawab ketat, palanggaran profesional, panipuan, atanapi basa anu sanés pikeun klaim), dugi ka harga beuli tina barang naon waé anu anjeun mésér www.sarmsstore.co.uk dina transaksi anu lumaku.www.sarmsstore.co.uk moal dina kaayaan naon waé ogé nanggungjawaban kanggo karusakan langsung, teu langsung, khusus, saliwatan, akibat, atanapi hukuman www.sarmsstore.co.uk parantos disarankan kamungkinan karusakan sapertos kitu. Ieu mangrupikeun watesan komprehensif ngeunaan tanggungan anu lumaku pikeun sadaya karugian sareng karusakan naon waé. Upami anjeun henteu sugema kana situs wéb ieu atanapi eusina (kalebet istilah panggunaan), hiji-hijina ubar anu eksklusif nyaéta lirénkeun nganggo halaman wéb ieu. Kusabab sababaraha yurisdiksi henteu ngijinkeun pangecualian atanapi watesan tanggung jawab pikeun karusakan anu teu disangka-sangka atanapi akibat, watesan sapertos éta henteu tiasa diterapkeun pikeun anjeun.

PRODUK anu urang tawarkeun disanggakeun pikeun panggunaan panilitian umur euy.

Dina mésér salah sahiji barang ieu, nasabah ngaku yén aya résiko anu aya hubunganana sareng konsumsi atanapi distribusi produk ieu. Bahan kimia ieu TEU dimaksudkeun pikeun dijantenkeun bahan aditif pangan, ubar, kosmétik, bahan kimia rumah tangga atanapi aplikasi anu henteu pantes anu sanés. Daptar bahan dina situs ieu sanés mangrupikeun lisénsi pikeun panggunaanna ngalanggar patén nanaon. Sadaya produk bakal diatur ngan ukur ku ahli anu mumpuni sareng leres dilatih. Sadaya palanggan ngagambarkeun sareng ngajamin yén ngalangkungan ulasan nyalira sareng diajar yén aranjeunna sadar sareng terang ngeunaan hal-hal ieu: Peraturan pamaréntah ngeunaan panggunaan sareng paparan sadaya produk. Bahaya kaséhatan sareng kaamanan pakait sareng pananganan produk anu dipésér. Kabutuhan peringatan anu cukup ngeunaan bahaya kaséhatan sareng kaamanan anu aya hubunganana sareng produk naon waé. www.sarmsstore.co.uk cadangan hak pikeun ngawatesan sareng / atanapi nolak penjualan produk pikeun saha waé anu henteu minuhan sarat upami urang ngagaduhan alesan pikeun yakin yén panyalahgunaan bakal kajantenan.

www.sarmsstore.co.uk produk dimaksudkeun ngan ukur pikeun tujuan panilitian laboratorium sareng upami sanés nyatakeun sanés dianggo pikeun tujuan sanés, kalebet tapi henteu diwatesan ku tujuan diagnostik vitro, dina ubar kadaharan, alat médis, atanapi kosmétik pikeun manusa atanapi sato atanapi pikeun tujuan komérsial. Anu mésér satuju yén produkna henteu disterilisasi atanapi diuji ku www.sarmsstore.co.uk pikeun kaamanan sareng khasiat dina tuangeun, ubar, alat médis, kosmétik, komérsial atanapi panggunaan sanés.

Anu mésér teges nunjukkeun sareng ngajamin www.sarmsstore.co.uk yén anu mésér leres-leres bakal nguji, nganggona, ngadamel sareng masarkeun produk mana waé anu dipésér www.sarmsstore.co.uk jeung / atawa bahan anu dihasilkeun kalayan produk anu dipésér ti www.sarmsstore.co.uk saluyu sareng prak-prakan jalma anu dipercaya anu ngalaman di lapangan sareng patuh ketat kana sagala hukum sareng peraturan anu berlaku, ayeuna sareng saatosna. Anu mésér salajengna ngajelaskeun yén matéri anu dihasilkeun kalayan produk naon waé henteu kedah disiksa atanapi disalahgunakeun dina hartosna Federal Food, Narkoba, sareng Undang-Undang Kosmétik sareng henteu janten bahan anu henteu, dina Bagian 404, 505, atanapi 512 tina Undang-Undang éta. , diwanohkeun kana perdagangan antarantara. Anu mésér sadar yén, ti saprak www.sarmsstore.co.uk produk anu, kacuali nyatakeun sanésna, ditujukeun ukur pikeun tujuan panilitian, éta moal aya dina daptar inventaris Act Toxic Substances Control Act (TSCA). Anu mésér nampi tanggung jawab pikeun mastikeun yén produk anu dipésér ti www.sarmsstore.co.uk anu disatujuan pikeun dipaké dina TSCA, upami lumaku.

Pembeli ngagaduhan tanggel waler pikeun mastikeun bahaya sareng ngalaksanakeun panilitian anu diperyogikeun pikeun diajar bahaya anu di anggo dina produk anu dibeli ti www.sarmsstore.co.uk. Teu aya produk anu dipésér ti www.sarmsstore.co.uk wajib, kacuali nyatakeun sanésna, dianggap pangan, ubar, alat médis atanapi kosmétik. KABEH produk sareng jasa anu ditawarkeun ngan ukur pikeun TUJUAN PANALUNGTIKAN HANYA. Dina kaayaan NO kedah / kedah SALAH salah sahiji bahan ieu dianggo pikeun tujuan rekreasi atanapi dikonsumsi manusa. sareng www.provenpeptides.com TEU tanggel waler pikeun ngarusak naon waé anu tiasa disababkeun ku kelalaian, panyiksa, atanapi naon waé hal anu teu disangka-sangka.

Maké jeung patén.

Dina mésér produk ieu, nasabah ngaku yén aya bahaya anu pakait sareng panggunaanna. Palanggan ngawakilan sareng ngajamin ka kami yén tina ulasan independen konsumén sorangan sareng diajar aranjeunna sadar sareng terang ngeunaan:

(ABDI). Bahaya kaséhatan sareng kaamanan pakait sareng pananganan produk anu dipésér;
(II). Kadali kabersihan industri diperyogikeun pikeun ngajagi padamelna tina bahaya kaséhatan sareng kaamanan sapertos kitu;
(III). Kudu cekap ngingetkeun ngeunaan bahaya kaséhatan sareng kaamanan anu aya hubunganana sareng produk; jeung
(IV). Peraturan pamaréntah, ngeunaan panggunaan sareng paparan produk sapertos kitu. Kami ngagaduhan hak pikeun ngawatesan penjualan produk atanapi henteu ngical produk ka konsumén anu teu berkualitas.

Sagala balesan ngalangkungan email atanapi posting ngeunaan sato / sato kuring sareng nganggo I / me / my / mine sareng anjeun atanapi anjeun anujul kana TISSUE SAMPLES sareng subjek uji. Balesan kami TEU maksakeun panggunaan manusa sareng tangtosna, henteu ngalakukeun anu haram sareng naon waé dina halaman wéb ieu.

Anu mésér ngajamin yén aranjeunna aya hubunganana sareng laboratorium, lembaga, universitas atanapi fasilitas basis riset sanés anu ngajamin mésér sareng panggunaan produk anu dijual ku www.sarmsstore.co.uk, pikeun tujuan panilitian waé. Salajengna, kedah saha anu mésér www.sarmsstore.co.uk éta henteu nyarios yén hubunganana, aranjeunna bakal ngalakukeun tindakan curang anu mana aranjeunna tiasa dipertanggungjawabkeun.www.sarmsstore.co.uk cadangan hak pikeun ngalakukeun skrining rajin alatan inpormasi anu disayogikeun pikeun mariksa katepatan. www.sarmsstore.co.uk dina kawijaksanaan budi na, tiasa meryogikeun verifikasi salajengna ngeunaan afiliasi sateuacan minuhan pesenan.

SELURUH PERJANJIAN.

Sarat sareng Kaayaan ieu sareng istilah naon waé anu dilebetkeun atanapi dirujuk di dieu mangrupikeun sadayana perjanjian antara www.sarmsstore.co.uk sareng anjeun anu aya hubunganana sareng panggunaan Situs Wéb ieu sareng poko masalah ieu, sareng ngagentoskeun pamahaman atanapi perjanjian naon waé (naha éléktronik, lisan atanapi tulisan) ngeunaan poko masalah, sareng henteu tiasa dirobih atanapi dirobih kecuali dina tulisan, atanapi ku www.sarmsstore.co.uk nyieun amandemen atanapi modifikasi sapertos anu saluyu sareng Sarat jeung Kaayaan Pasatujuan Pamakéan ieu.

SEVERABILITAS.

Upami bagian mana waé dina Pasatujuan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu dianggap atanapi ditangtoskeun henteu tiasa dilaksanakeun, maka bagian sapertos éta bakal dileungitkeun atanapi diwatesan ku batas minimum anu diperyogikeun. Sésa Perjanjian Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, kalebet bagian naon waé anu dirévisi, bakal tetep sareng manuh dina pangaruh sareng pangaruh. Pasatujuan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu mangrupikeun sadayana perjanjian antara kami anu ngatur panggunaan Wéb ieu.

Judul anu aya dina Pasatujuan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu sareng Kawijakan Privasi Wéb kanggo rujukan hungkul.

Kakuatan MAJEURE.

www.sarmsstore.co.uk moal nanggungjawaban kanggo tunda atanapi kagagalan dina kinerja anu disababkeun ku kaayaan di luar kendali anu wajar, kalebet, tanpa watesan, keterlambatan kusabab pesen tukang tina produk anu dipénta, panundaan surat, telat bea cukai atanapi pangiriman anu leungit.www.sarmsstore.co.uk moal nanggungjawaban kanggo ngabéjaan Palanggan upami aya panundaan sapertos kitu. Palanggan wajib tanggel waler pikeun ngadamel pangaturan anu sanés pikeun mésér produk alternatip sareng biaya naon waé anu aya hubunganana sareng pameseran sapertos kitu.

PERJANJIAN LENGKAP.

Kacuali sakumaha anu parantos disayogikeun khusus dina "bewara hukum" khusus dina Situs ieu, Syarat sareng Kaayaan ieu mangrupikeun sadaya perjanjian antara anjeun sareng situs ieu perkawis panggunaan Situs ieu, sareng Eusi. Ku ngaklik "Kuring satuju" nalika nempatkeun pesen anjeun, anjeun satuju sareng Sarat jeung Kaayaan Pengiriman sareng Pangulangan.

Kami nawiskeun inpormasi anu aya hubunganana sareng panggunaan manusa salaku pituduh rujukan pikeun panaliti ngaanalisis sareng ékspérimén laboratorium bantosan.

Dina kaayaan naon waé produk ieu dijual pikeun dikonsumsi manusa, sareng kami bakal ngabolaykeun naon waé pesenan anu urang curiga ku ngagunakeun pikeun tujuan ieu.

Sadaya palanggan kedah mastikeun yén bahan kimia naon waé anu dipesen ti kami sah di nagara na.

Palanggan Inggris kedah nyatet yén ayeuna SARMS sanés bahan dikawasa dina Nyalahgunakeun UU Narkoba 1971 or Undang-Undang Bahan Psychoactive 2016

Punten entong ngical bahan naon anu dipésér dina halaman wéb ieu kanggo panggunaan manusa, sabab ieu bakal haram dina kaayaan UU Ubar 1968

Kami henteu nampi tanggel waler pikeun kajadian anu aya hubunganana sareng konsumsi manusa, henteu diwatesan ku: Cedera, pati, cacad, kakuatan, rugi finansial

 

IHTISAR

ramatloka ieu dioperasikeun ku www.sarmsstore.co.uk. Sapanjang situs, istilah "kami", "kami" sareng "kami" tingal Sarms Store. Sarms Store nawiskeun halaman wéb ieu, kalebet sadaya inpormasi, alat sareng jasa anu sayogi tina situs ieu ka anjeun, pangguna, dikondisikeun upami anjeun nampi sadaya istilah, kaayaan, kawijakan sareng bewara anu nyatakeun di dieu.

Ku ngadatangan loka urang jeung / atawa purchasing hal ti urang, Anjeun kalibet dina "Service" urang jeung satuju jadi kabeungkeut ku istilah jeung kaayaan di handap ( "Sarat of Service", "Sarat"), kaasup nu watesan tambahan jeung kaayaan jeung kawijakan referenced dieu jeung / atawa sadia ku hyperlink. Sarat ieu of Service dilarapkeun ka sakabéh pamaké loka, kaasup tanpa pamaké watesan anu panyungsi, padagang kaki lima, konsumén, padagang, jeung / atawa kontributor eusi.

Mangga baca Sarat ieu of Service sacara saksama saméméh ngakses atawa ngagunakeun website urang. Ku ngakses atawa ngagunakeun bagian mana wae loka, Anjeun satuju jadi kabeungkeut ku Sarat ieu of Service. Mun anjeun teu satuju kana sagala istilah jeung kaayaan kasapukan ieu, mangka anjeun bisa jadi teu ngakses website atawa maké ladénan nu mana waé. Lamun Sarat ieu of Service dianggap hiji tawaran, ditampa ieu dinyatakeun dugi ka Sarat ieu of Service.

Sakur fitur anyar atawa pakakas nu ditambahkeun ka toko kiwari ogé jadi matapelajaran wajib ka Sarat of Service. Anjeun tiasa marios versi nu panganyarna tina Sarat of Service iraha wae dina kaca ieu. Urang cagar hak pikeun ngapdet, ngarobah atawa ngaganti bagian mana wae Sarat ieu of Service ku ngeposkeun apdet jeung / atawa parobahan website urang. Ieu téh tanggung jawab anjeun pikeun mariksa kaca ieu périodik pikeun robah. pamakeuan anjeun geus make terus of atawa aksés ka website di handap ieu posting parobahan nu mana wae nu constitutes ditampa parobahan maranéhanana.

toko kami geus hosted on Shopify Inc. Aranjeunna nyadiakeun kami jeung platform online e-commerce anu ngamungkinkeun urang pikeun ngajual produk jeung jasa kami ka anjeun.

Bagian 1 - Sarat toko ONLINE

Ku agreeing mun Sarat ieu of Service, anjeun ngagambarkeun yén anjeun sahanteuna umur mayoritas dina kaayaan anjeun atanapi propinsi tinggal, atawa nu aya umur mayoritas dina kaayaan anjeun atanapi propinsi tinggal jeung maneh geus ditangtukeun urang idin anjeun pikeun ngawenangkeun salah sahiji tanggungan minor anjeun ngagunakeun loka ieu.
Anjeun teu bisa make produk urang keur sagala Tujuan ilegal atawa diidinan atawa mungkin anjeun, dina ngagunakeun Service di, ngalanggar hukum sagala di yurisdiksi anjeun (kaasup tapi henteu diwatesan ku hukum hak cipta).
Anjeun teu kudu ngirimkeun nu mana wae nu cacing atawa virus atawa kode alam destructive.
A breach atawa palanggaran salah sahiji Sarat bakal ngahasilkeun hiji terminasi saharita of Services Anjeun.

Bagian 2 - SYARAT umum

Urang cagar hak pikeun nolak service ka saha pikeun alesan nu mana wae iraha wae.
Anjeun ngarti anu eusi Anjeun (teu kaasup informasi kartu kiridit), bisa dibikeun unencrypted jeung ngalibetkeun (a) transmisi leuwih rupa-rupa jaringan; jeung (b) parobahan akur jeung adaptasi sasuai téhnis tina nyambungkeun jaringan atawa alat. informasi kartu kiridit sok énkripsi salila transfer liwat jaringan.
Anjeun satuju teu baranahan, jadi gaduh panulisan, salinan, ngajual, resell atawa mangpaatkeun nu mana wae bagian tina Service, ngagunakeun Service, atawa aksés ka Service atawa kontak nu mana wae nu dina website ngaliwatan nu service ieu disadiakeun, tanpa express ditulis idin ku urang .
Lulugu anu digunakeun dina kasapukan ieu kaasup pikeun genah ngan jeung moal ngawates atawa lamun heunteu mangaruhan Sarat ieu.

Bagian 3 - akurasi, COMPLETENESS AND TIMELINESS inpormasi

Urang teu tanggung jawab lamun informasi dijieun sadia dina loka ieu teu akurat, lengkep atawa kiwari. Bahan dina loka ieu disadiakeun kanggo inpo umum wungkul tur teu kudu relied kana atawa dipaké salaku budi dasar pikeun nyieun kaputusan tanpa konsultan sumber primér, leuwih akurat, leuwih lengkep atawa leuwih timely informasi. Sakur reliance dina material dina loka ieu di risiko Anjeun sorangan.
loka ieu bisa ngandung informasi sajarah nu tangtu. informasi sajarah, merta, teu kiwari sarta disadiakeun pikeun rujukan Anjeun wungkul. Urang cagar hak pikeun ngaropéa eusi loka ieu iraha wae, tapi urang teu boga kawajiban pikeun ngapdet inpo nu mana wae nu dina loka urang. Anjeun satuju yén éta téh tanggung jawab Anjeun ka ngawas parobahan loka urang.

Bagian 4 - modifikasi kana layanan jeung harga

Harga pikeun produk urang pikeun ngarobah tanpa aya bewara subjék.
Urang cagar katuhu iraha wae ka ngarobah atawa ngaeureunkeun nu Service (atawa bagian mana wae atawa eusi nu tujuanana) tanpa aya bewara iraha wae.
Urang teu kudu jadi makéna Anjeun atawa ka pihak-katilu keur unggal modifikasi, parobahan harga, gantung atawa discontinuance of Service nu.

Bagian 5 - produk atawa ladenan (lamun lumaku)

produk atawa ladenan nu tangtu bisa jadi geus sadia sacara éksklusif online ngaliwatan website. produk atawa jasa ieu bisa jadi kudu jumlah kawates sarta subjék pikeun mulang atawa ukar ngan nurutkeun Kawijakan Return urang.
Kami geus dijieun unggal usaha pikeun nembongkeun sakumaha akurat sakumaha mungkin warna na gambar produk urang anu muncul di toko. Kami teu bisa ngajamin yen tampilan komputer monitor ngeunaan warna sagala bakal akurat.
Urang cagar katuhu, tapi teu obligated, pikeun ngawates penjualan produk atawa Services urang ka jalma, wilayah géografis atawa yurisdiksi. Urang bisa laksana katuhu ieu dina dasar kasus-demi-kasus. Urang cagar hak pikeun ngawates jumlah nu mana wae produk atawa jasa urang nawarkeun. Sadaya déskripsi produk atawa bedah produk nu ngarobah di kapan tanpa aya bewara, di budi kawijaksanaan urang subjék. Urang cagar hak ngaeureunkeun produk nu mana wae iraha wae. Sakur tawaran keur unggal produk atawa jasa dijieun dina loka ieu batal mana dilarang.
Urang teu ngajamin yén kualitas produk mana wae, jasa, informasi, atawa material séjén dibeuli atawa diala ku anjeun bakal papanggih ekspektasi Anjeun, atawa nu mana wae kasalahan dina Service bakal dilereskeun.

Bagian 6 - akurasi tagihan jeung akun informasi

Urang cagar hak ingkar urutan wae maneh nempatkeun jeung kami. Urang bisa, dina kawijaksanaan budi urang, ngawatesan atawa ngabolaykeun kuantitas dibeuli per jalma, per somah atawa per urutan. larangan ieu bisa ngawengku pesenan ditempatkeun ku atawa dina akun customer sami, kartu kiridit sami, jeung / atawa pesenan nu nganggo tagihan sarua jeung / atawa alamat pengiriman barang. Dina acara anu urang ngadamel robah atawa ngabatalkeun hiji urutan kami bisa nyobian ngabéjaan ku ngahubungan nu e-mail jeung / atawa alamat tagihan / nomer telepon disadiakeun wanoh urutan ieu dijieun. Urang cagar hak ngawatesan atawa nyaram pesenan yen, dina judgment budi urang, kaciri ditempatkeun ku dealers, resellers atanapi distributor.

Anjeun satuju pikeun nyadiakeun meuli ayeuna, lengkep jeung akurat jeung informasi keur sakabeh purchases dijieun di toko urang akun. Anjeun satuju promptly ngaropéa rekening Anjeun sareng inpo nu sejenna, kaasup alamat surelek sareng nomer kartu kiridit jeung kaping béakna, supaya urang bisa ngarengsekeun transaksi jeung kontak anjeun salaku diperlukeun.

Pikeun leuwih jéntré, mangga marios Kawijakan mulih urang.

Bagian 7 - parabot pilihan

Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng aksés ka pakakas pihak-katilu leuwih nu urang ayakeun ngawas atawa boga kontrol nu mana wae atawa input.
Anjeun ngaku jeung satuju yén urang nyadiakeun aksés ka pakakas saperti "salaku geus" jeung "salaku sadia" tanpa HARANSI, Répréséntasi atawa kaayaan nanaon jeung tanpa dukungan nu mana waé. Urang bakal boga liability sama sekali timbul ti atawa anu patali jeung pamakéan Anjeun pakakas pihak-katilu pilihan.
Sakur dipake ku anjeun pakakas pilihan ditawarkeun ngaliwatan loka sagemblengna di risiko jeung kawijaksanaan anjeun sorangan jeung anjeun kudu mastikeun yén anjeun wawuh jeung jeung approve istilah dina nu pakakas anu disadiakeun ku panyadia pihak-katilu sasuai (s).
Urang oge bisa, dina mangsa nu bakal datang, nawarkeun jasa jeung / atawa fitur anyar ngaliwatan website (kaasup, pelepasan pakakas anyar jeung sumber). fitur sarta / atawa jasa anyar saperti oge jadi matapelajaran wajib ka Sarat ieu of Service.

Bagian 8 - LINKS pihak-katilu

eusi tangtu, produk jeung jasa sadia via Service urang bisa ngawengku bahan ti pihak-pihak.
Tumbu pihak-katilu dina loka ieu bisa langsung Anjeun pikeun situs web pihak-katilu anu henteu gawe bareng urang. Urang teu tanggung jawab examining atawa evaluating eusi atawa akurasi jeung urang teu ngajamin jeung moal boga naon liability atawa tanggung jawab mana wae bahan pihak-katilu atawa situs web, atawa nu mana wae nu séjén bahan, produk, atawa layanan pihak-pihak.
Simkuring teu nanggungjawaban kana sadaya kanggo naon baé cilaka atawa Karuksakan patali ka beuli atawa pamakéan barang, jasa, sumberdaya, eusi, atawa naon baé transaksi sejenna dilakukeun dina sambungan kalawan situs web pihak-katilu. Mangga marios taliti kawijakan jeung praktek nu pihak-katilu sarta pastikeun anjeun ngartos aranjeunna sateuacan Anjeun kalibet dina urus sagala. Keluhan, klaim, menggah, atawa patarosan ngeunaan produk pihak-katilu kudu diarahkeun ka pihak-katilu.

Bagian 9 - komentar pamaké, maneh balikan jeung kiriman LAIN

Lamun, dina pamundut urang, nu dikirim kiriman husus tangtu (pikeun éntri conto kontes) atanapi tanpa pamundut ti urang nu dikirim gagasan kréatif, saran, usulan, rencana, atawa bahan séjénna, naha online, ku email, ku mail pos, atawa lamun heunteu (koléktif, 'komentar'), anjeun satuju yen urang meureun, iraha wae, tanpa wangenan, edit, salinan, nyebarkeun, ngadistribusikaeun, narjamahkeun tur disebutkeun dipaké dina medium wae komentar wae nu maju ka kami. Kami jeung bakal jadi sahandapeun euweuh kawajiban (1) pikeun mulasara wae komentar dina kapercayaan; (2) mayar ganti pikeun sagala komentar; atawa (3) pikeun ngabales wae komentar.
Urang meureun, tapi teu boga kawajiban ka, monitor, édit atawa nyabut eusi urang nangtukeun dina kawijaksanaan budi urang dibeunangkeun, karasa ngancam, libelous, fitnah, porno, jorang atawa disebutkeun objectionable atawa ngalanggar intelektual nu mana wae pihak atawa Sarat ieu of Service .
Anjeun satuju yen komentar Anjeun moal ngalanggar sagala katuhu tina sagala pihak-katilu, kaasup hak cipta, dagang, privacy, kapribadian atawa katuhu pribadi atawa proprietary lianna. Anjeun salajengna satuju yen komentar Anjeun moal ngandung bahan libelous atawa lamun heunteu dibeunangkeun, kasar atawa jorang, atawa ngandung sagala virus komputer atanapi malware lianna nu bisa sagala cara mangaruhan operasi di Service atawa ramatloka patali. Anjeun teu bisa make alamat e-mail palsu, pretend janten batur lian ti diri, atawa lamun heunteu mislead kami atawa pihak-pihak sakumaha ka asal wae komentar. Anjeun solely nanggungjawaban kanggo komentar Anjeun nyieun na akurasi maranéhanana. Simkuring nyandak henteu tanggung jawab tur nganggap euweuh liability pikeun sagala komentar panganyarna dipasang ku anjeun atawa pihak-katilu.

Bagian 10 - informasi pribadi

kaluman Anjeun inpo pribadi ngaliwatan toko ieu diatur ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang. Pikeun nempo Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang.

Bagian 11 - kasalahan, kakirangleresan AND OMISSIONS

Aya kalana meureun aya informasi dina loka urang atawa di Service nu ngandung kasalahan pangseratan, kakirangleresan atawa omissions nu bisa nyaritakeun déskripsi produk, bedah, promosi, nawaran, biaya pengiriman barang produk, kali transit jeung kasadiaan. Urang cagar hak pikeun ngabenerkeun nu mana wae kasalahan, kakirangleresan atawa omissions, sarta pikeun ngarobah atawa ngapdet inpo atawa ngabolaykeun pemesanan lamun nu mana wae nu informasi dina Service atawa mana wae website patali téh taliti iraha wae tanpa aya bewara prior (kaasup sanggeus anjeun geus nyerah pesenan Anjeun) .
Urang migawe no kawajiban pikeun ngapdet, ngajadikeun amandemen atawa netelakeun informasi di Service atawa mana wae website patali, kaasup tanpa watesan, bedah informasi, iwal salaku diperlukeun ku hukum. No husus update atawa tanggal diterapkeun dina Service atawa mana wae website patali ngarefresh, kudu dibawa ka nunjukkeun yén sadaya informasi dina Service atawa mana wae website patali geus dirobah atawa diropéa.

Bagian 12 - migunakeun dilarang

Salian prohibitions séjén salaku diatur dina Sarat of Service, Anjeun dilarang ti ngagunakeun loka atawa eusina: (a) keur unggal tujuan dibeunangkeun; (B) ka solicit batur pikeun ngalakukeun atawa ilubiung dina nu mana wae nu meta dibeunangkeun; (C) ka ngalanggar mana wae internasional, féderal, aturan propinsi atawa state, aturan, hukum, atawa ordinances lokal; (D) pikeun ngalanggar kana atawa ngalanggar hak cipta intelektual urang atawa hak cipta intelektual batur; (E) ka ngaganggu, nyiksa, ngahina, cilaka, defame, fitnah, disparage, nyingsieunan, atawa ngabentenkeun dumasar kana gender, orientasi seksual, agama, suku, ras, umur, asal nasional, atawa cacad; (F) ka ngalebetkeun informasi palsu atawa nyasabkeun; (G) pikeun munggah atawa ngirimkeun virus atawa tipe séjén kode jahat nu bakal atawa bisa dipaké dina sagala cara nu bakal mangaruhan pungsi atawa operasi of Service atawa nu mana wae website patali, situs web séjén, atawa Internét; (H) pikeun ngumpulkeun atawa lagu informasi pribadi batur; (I) ka spam, phish, pharm, pretext, lancah, ngorondang, atawa kerok; (J) keur unggal tujuan jorang atawa teu pantes; atawa (k) ka ngaréwong atawa ngagilekkeun fitur kaamanan nu Service atawa website patali, situs web séjén, atawa internét. Urang cagar hak kana nungtungan pamakéan Anjeun tina Service atawa website patali pikeun violating salah sahiji kagunaan dilarang.

Bagian 13 - Bantahan OF HARANSI; Watesan OF liability

Urang teu ngajamin, ngagambarkeun atawa nawaran nu dipake anjeun service urang bakal uninterrupted, timely, aman atawa kasalahan-bébas.
Urang teu ngajamin yén hasil nu bisa dicandak ti pamakéan layanan bakal akurat atawa dipercaya.
Anjeun satuju yen ti jaman ka jaman urang bisa nyabut layanan pikeun période teu katangtu waktu atawa ngabolaykeun layanan iraha wae, tanpa aya bewara ka anjeun.
Anjeun dinyatakeun satuju yén pamakéan Anjeun tina, atawa henteu mampuh ngagunakeun, jasa nu aya dina resiko Anjeun budi. Ladenan tur sagala produk jeung jasa dikirimkeun ka anjeun ngaliwatan layanan nu aya (iwal sakumaha dinyatakeun nyatakeun ku kami) disadiakeun 'sakumaha geus' na 'sakumaha disadiakeun' pikeun pamakéan anjeun, tanpa wae ngagambarkeun, HARANSI ATAWA SYARAT NU nanaon, boh express atawa tersirat, kaasup HARANSI sadayana tersirat atawa kaayaan merchantability, kualitas merchantable, kabugaran pikeun tujuan husus, durability, judul, jeung non-ngalanggar.
Bisi teu Sarms Store, sutradara, perwira, karyawan, afiliasi, agén, kontraktor, magang, panyadia, panyayogikeun jasa atanapi lisénsi pikeun nanggungjawaban kanggo cilaka, karugian, klaim, atanapi langsung, henteu langsung, saliwatan, ngahukum, khusus, atanapi karusakan akibat naon waé, kaasup, tanpa watesan kaleungitan kauntungan, leungit pangasilan, leungit tabungan, kaleungitan data, biaya ngagantian, atanapi karusakan anu sami, naha dumasar kana kontrak, tort (kalebet lalawora), tanggung jawab anu ketat atanapi anu sanésna, timbul tina pamakean anjeun pikeun jasa naon waé atanapi produk anu diusahakeun nganggo jasa éta, atanapi pikeun klaim anu sanés anu aya hubunganana sareng panggunaan jasa atanapi produk naon waé, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, kasalahan atanapi kalalepatan dina kontén naon waé, atanapi rugi atanapi karusakan naon waé anu ditanggung akibat tina panggunaan jasa atanapi kontén naon (atanapi produk) dipasang, dikirimkeun, atanapi disayogikeun ngalangkungan jasa, sanaos disarankan kamungkinan na. Kusabab sababaraha nagara bagian atanapi yurisdiksi henteu ngijinkeun pangaluaran atanapi watesan tanggungan pikeun karusakan akibat atanapi kajantenan, di nagara bagian atanapi yurisdiksi sapertos éta, tanggung jawab urang bakal dugi ka tingkat maksimum anu diijinkeun ku hukum.

Bagian 14 - INDEMNIFICATION

Anjeun satuju pikeun nguntungkeun, membela sareng ngayakeun Sarms Store anu henteu bahaya sareng indung bapa urang, anak perusahaan, afiliasi, mitra, perwira, diréktur, agén, kontraktor, lisénsi, panyayogi jasa, subkontraktor, panyuplai, magang sareng karyawan, henteu bahaya tina sagala klaim atanapi paménta, kalebet waragad pengacara anu lumayan, dilakukeun ku pihak katilu mana wae kusabab atanapi timbul tina ngalanggar Syarat Layanan ieu atanapi dokumén anu dilebetkeun ku rujukan, atanapi ngalanggar undang-undang anjeun atanapi hak-hak pihak katilu.

Bagian 15 - SEVERABILITY

Dina acara nu mana wae nu penyediaan Sarat ieu of Service ditangtukeun jadi dibeunangkeun, batal atawa unenforceable, rezeki saperti bakal mangkaning jadi enforceable ka extent fullest diijinkeun ku hukum lumaku, sarta bagian unenforceable bakal dianggap jadi severed ti Sarat ieu Service, tekad saperti teu kudu mangaruhan validitas jeung enforceability nu mana wae dibekelan sésana séjén.

Bagian 16 - terminasi

Kawajiban jeung Liabilities sahiji partai ditanggung saméméh tanggal terminasi bakal salamet nu terminasi tina kasapukan ieu keur sakabeh tujuan.
Sarat ieu of Service nu mujarab iwal jeung nepi ka terminated ku boh Anjeun atawa urang. Anjeun bisa jadi nungtungan Sarat ieu of Service iraha wae ku ngawartosan urang nu henteu deui hayang make Services urang, atawa lamun cease ngagunakeun loka urang.
Lamun di judgment budi urang Anjeun gagal, atawa urang nyangka yen anjeun geus gagal, sasuai jeung nu mana wae istilah atawa penyediaan Sarat ieu of Service, urang ogé bisa nungtungan kasapukan ieu iraha wae tanpa aya bewara anjeun bakal tetep nanggungjawaban kana sadaya keur sakabeh jumlah alatan nepi ka jeung kaasup tanggal terminasi; jeung / atawa sasuai bisa mungkir akses ka Services urang (atawa bagian mana wae nu tujuanana).

Bagian 17 - sakabéh perjangjian

Kagagalan urang laksana atawa ngalaksanakeun nu mana wae nu ka katuhu atawa ka penyediaan Sarat ieu of Service teu kudu mangrupakeun hiji waiver of ka katuhu atawa ka rezeki saperti.
Sarat ieu of Service jeung kawijakan nu mana wae atawa aturan operasi panganyarna dipasang ku urang dina loka ieu atawa aya kaitannana ka Service The constitutes sakabéh kasapukan jeung pamahaman antara anjeun jeung urang jeung ngatur pamakéan Anjeun tina Service, superseding mana wae pasatujuan prior atawa contemporaneous, komunikasi jeung usulan , naha lisan atawa tulisan, antara anjeun jeung urang (kaasup, tapi teu diwatesan ka, mana wae vérsi prior tina Sarat of Service).
Sakur ambiguities dina interpretasi tina Sarat ieu of Service bakal teu bisa ditaksir ngalawan pihak drafting.

Bagian 18 - jajahan hukum

Sarat Kanggo jasa ieu sareng perjangjian anu misah ku kami masihan kami Layanan-diatur tiasa diatur sarta ditaksir luyu jeung undang Britania Raya.

Bagian 19 - parobahan Sarat jasa

Anjeun tiasa marios versi nu panganyarna tina Sarat of Service iraha wae di kaca ieu.
Urang cagar katuhu, di kawijaksanaan budi urang, pikeun ngapdet, ngarobah atawa ngaganti bagian mana wae Sarat ieu of Service ku ngeposkeun apdet jeung parobahan ka website urang. Ieu téh tanggung jawab anjeun pikeun mariksa website urang périodik pikeun robah. pamakeuan anjeun geus make terus of atawa aksés ka website urang atawa Service di handap nu posting nu mana wae parobahan Sarat ieu of Service constitutes ditampa parobahan maranéhanana.

Bagian 20 - inpo kontak

Patarosan ngeunaan Syarat Layanan kedah dikirim ka kami di sales@sarmsstore.co.uk