wartos

Toko Sarms
banner

Sarms anu pangsaéna pikeun Loss Fat

SARM Pangsaéna Kanggo Karugian Gajih Pasar suplemén pinuh ku inpormasi anu bertentangan sareng sesat sareng produk anu henteu ngan saukur dianggo, utamina nalika ngeunaan suplemén leungitna gajih. Nanging, hal anu sami henteu tiasa disebatkeun pikeun modulator reséptor androgén selektif. Produk ieu paling dikenal pikeun sacara target nargétkeun fisiologi awak anjeun ku cara-cara anu sacara dramatis tiasa ningkatkeun leungitna gajih, kakuatan awak, massa otot, daya tahan, sareng seueur deui. Modulator reséptor androgén selektif, anu kawéntar salaku SARMs, parantos dipikareueus ku atlit kakuatan sareng amatir ogé binaragawan profesional ku seueur alesan. Alesan anu kedah diperhatoskeun nyaéta panggunaan ...

Baca more →


Alexandr Oleynik
banner

Naon LGD 4033 SARM?

Ligandrol (compound LGD-4033) is a drug to accelerate lean muscle mass growth and increase strength in a short time. It belongs to SARMs as selective androgen receptor modulators. Today it is the most effective in its class. Due to the selective action of LGD 4033, SARM is active only in muscle and bone tissue. Therefore, it does not harm the liver and prostate gland, which are the first to be hit when taking anabolic steroids. Ligand Pharmaceuticals developed Ligandrol to treat various muscle wasting forms, bone disease, cancer and age-related muscle loss. Like many other drugs with similar properties, athletes...

Baca more →


Alexandr Oleynik
banner

Naon anu kedah dipilih: SARM cair atanapi tablet?

When buying SARMs in the UK, you may have noticed that there are different types available, and there is no specific law that can help you figure out which type is still better for consumption. Worst of all, today on the Internet, you can find a bunch of ridiculous misunderstandings explaining which of these two SARMs types is more efficient. People come up with and circulate strange assumptions along with misleading claims that liquid SARMs are better than tablet ones. A lot of such posts contain reports that come from misguided persons or those interested in profits from the liquid...

Baca more →


Alexandr Oleynik
banner

Naon YK 11 SARM?

Dijual YK11 SARM mangrupikeun ubar anu duanana mangrupikeun SARM sareng perencat myostatin, ngajantenkeun éta salah sahiji anu paling kuat, upami sanés anu paling kuat, SARM. Ubar ngahasilkeun épék anabolik anu langkung kuat dibandingkeun stéroid klasik. Hal ieu digunakeun pikeun ngagancangkeun tumuhna jaringan otot sareng ningkatkeun komposisi awak atlit. YK11 sanés SARM kumargi struktur kimia na bénten pisan sareng struktur kimia SARM sareng mirip pisan sareng struktur kimia DHT (dihydrotestosteron). Nanging, dumasar kana prinsip operasina, masih diklasifikasikeun dina kategori obat ieu ....

Baca more →

Artikel panganyarna