banner
banner banner banner banner
diobral

Reflex Labs Ligandrol LGD-4033 10mg 90 Kapsul

Dipeunteun 4.9 kaluar tina 5
Dumasar pedaran 94
harga biasa £ 49.99
atanapi 6 pembayaran bébas bunga mingguan ti £ 8.33 jeung Laybuy

Panjelasan Produk

Naon Ligandrol LGD-4033?

Salah sahiji SARM paling kuat di pasar, Anabolicum/ Ligandrol (LGD-4033) henteu kadua saatos ningkatkeun massa otot langsing sareng ngartikeun ulang tingkat kakuatan. Pangaruh SARM ieu tiasa dibasajankeun motong dramatis dugi ka transformasi awak anu gedé. Salila fase bulking, binaragawan tiasa ngaharepkeun kéngingkeun massa otot sareng kauntungan kakuatan anu tiasa dijaga gampang sareng lami upami digabungkeun sareng jumlah macronutrién sareng kalori anu leres.

LGD-4033 jalan ku mengikat reséptor androgén dina awak dina jaringan tulang sareng otot. SARM ieu sami épéktip pikeun nyegah pembuangan otot. Anabolicum ngagaduhan kuat panguatan tulang sareng penyembuhan.

Mangpaat Anabolicum (LGD-4033)

  • Ngaronjatkeun massa otot langsing.
  • Ningkatkeun awak awak.
  • Perbaikan kakuatan gancang.
  • Ngabantosan ngajaga kauntungan anu diusahakeun.
  • Ngahulag degenerasi tulang.
  • Serbaguna serbaguna.
  • Épéktip pikeun ngubaran kakurangan téstostéron.
  • Pangsaéna pikeun ngajembatankeun sela-sela siklus.
  • Henteu nyababkeun karacunan ati.
  • Teu mangaruhan kadar koléstérol, ginjal, prostat, atanapi tekanan getih.

Kumaha Cara Nganggo Anabolicum (LGD-4033)?

Panjang siklus

Anabolicum pangsaéna dianggo dina siklus 8-12 minggu ku lalaki sareng 6-8 minggu ku awéwé sanaos ieu tiasa bénten-bénten sesuai kahoyong individu sareng syarat siklus.

Dosis Pikeun Lalaki

Dosis anu disarankeun pikeun Anabolicum nyaéta 5-10mg unggal dinten, langkung saé 30-40 menit sateuacan latihan sareng saatos tuang, dina siklus dalapan dugi ka dua belas minggu pikeun lalaki.

Dosis Pikeun Awéwé

Pikeun awéwé, dosis anu disarankeun pikeun Anabolicum nyaéta 2.5-5mg unggal dinten, langkung saé 30-40 menit sateuacan latihan sareng saatos tuang, dina siklus genep dugi ka dalapan minggu.

Produk Satengah Kahirupan

Satengah umur SARM ieu sakitar 25-30 jam sareng sakali sakali sadinten dosis henteu kunanaon.

Tumpukan sareng

Anabolicum pangsaéna ditumpukkeun sareng SARM sapertos Cardarine, Ostarine, sareng Testolone. LGD-4033 pangsaéna ditumpukkeun sareng Nutrobal (MK-677) dina tumpukan bulking pikeun épék sinergis. Siklus ieu bakal ngabantosan ngawangun massa otot anu padet sareng ukuran otot bari ningkatkeun pamulihan, rasa karaharjaan, sareng kualitas bobo.

Hasil Khas

Pangguna LGD-4033 parantos ngalaporkeun pamutahiran anu hébat dina hal jisim otot sareng kakuatan. Numutkeun ulasan online ngeunaan SARM anu kawéntar sareng forum binaraga, pangguna ngalaman kaleungitan kauntungan gajih sareng otot dina pondokna opat dugi genep minggu. Sababaraha pangguna ngalaporkeun yén kamampuanna pikeun ngadamel latihan anu sengit dugi ka 40 dugi 50 persén. Ku ngagunakeun SARM ieu genep dugi ka dalapan minggu, pangguna tiasa ngarepkeun langkung kiat, langkung bersih, sareng ningkat pembuluh darah nalika fase motong.

Naha Abdi peryogi PCT & Suplemén Lainnya?

Kami ngarékoméndasikeun pikeun nambihan Bodybuilt Labs SARMs Cycle Support 90 Kapsul kana siklus Sarm naon waé. Dukungan siklus bakal ngamaksimalkeun hasil sareng nyayogikeun sarat anu dibutuhkeun ku awak nalika latihan éksténsif & rekomposisi awak.

Sababaraha Sarms samentawis tiasa ngungkulan kadar téstostéron alami anjeun. Pentingna saatos siklus anjeun yén anjeun nyandak téstostéron Alami deui ka 100% pikeun ngajaga hasil anjeun tina siklus anjeun. PCT kami dirancang khusus pikeun Sarms sareng bakal mastikeun anjeun ngajaga sadaya kameunangan. Binaragawan Labs Sarms PCT 90 Kapsul

Kami ngarékoméndasikeun Mini PCT kalayan produk ieu. 4-6 minggu cocog.

Pikeun nasihat ngeunaan Sarms anu pas pikeun anjeun parios kami Pitunjuk Sarms.

Punten Catet: Kami kirimkeun di dunya. Kusabab béda-béda hukum nagara ka nagara urang ngajual SARMS pikeun tujuan panilitian hungkul.

rating rata-rata 4.9 kaluar ti 5
Dumasar pedaran 94
  • 5 Béntang
    84 Harita
  • 4 Béntang
    10 Harita
  • 3 Béntang
    0 Harita
  • 2 Béntang
    0 Harita
  • 1 Star
    0 Harita
100% tina pengulas bakal nyarankeun produk ieu ka babaturan
Harita 94
Diulas ku Filipe S.
Nu meuli diverifikasi
Abdi nyarankeun produk ieu
Dipeunteun 4 kaluar tina 5
Tinjauan dipasang

Funciona sim

Komo sou novo nesta materia, embora já tenha 56 anos, e tenha experimentado (pouca coisa) esteroides, os Sarms comigo funciona sim ...

Loading ...
Ieu ieu mantuan?
Diulas ku Daoud K.
Nu meuli diverifikasi
Abdi nyarankeun produk ieu
Dipeunteun 5 kaluar tina 5
Tinjauan dipasang

hebat pisan

Ngagunakeun ditéang jeung S23. Ngerjakeun saréat. Ngawangun sareng ngajaga massa otot nalika ngabasmi gajih beuteung anu nekad. Nyarankeun pikeun angkat anu langkung lami, telat ka buruan, mendakan sesah pikeun turunkeun gajih awakna turun.

Loading ...
Ieu ieu mantuan?
Disemak ku M G.
Nu meuli diverifikasi
Abdi nyarankeun produk ieu
Dipeunteun 5 kaluar tina 5
Tinjauan dipasang

Naha Persis Sakumaha Diiklankeun

Kuring reuwas pisan ku hasil anu kuring kantoskeun sareng Ligandrol. Kuring tumpuk ieu (10mg per dinten) sareng Ostarine (15mg per dinten) sareng nyandak éta sareng siklus kreatin. Kuring ngan ukur 2 minggu ka ieu, sareng kuring parantos ningali hasilna anu gélo. Angkat utama kuring sadayana sahenteuna 10%, sareng kuring parantos ngasilkeun 3kg tanpa ningali bédana gajih awak. Abdi ogé ayeuna tiasa pencét 6 sési per minggu, sadayana 2.5 jam panjang kalayan ampir teu aya DOMS atanapi ngarareunah umum antara sési. Abdi teu tiasa nyarankeun ieu sareng Ostarine cekap.

Loading ...
Ieu ieu mantuan?
Disemak ku JhonGamerESP o.
Nu meuli diverifikasi
Abdi nyarankeun produk ieu
Dipeunteun 5 kaluar tina 5
Tinjauan dipasang

Ligandrol

Buen producto y buenas hasilna.

Loading ...
Ieu ieu mantuan?
Diulas ku Onio F.
Nu meuli diverifikasi
Abdi nyarankeun produk ieu
Dipeunteun 5 kaluar tina 5
Tinjauan dipasang

Se notan los efectos.

Lo tomé junto a Testolone y noté sus efectos en 6 semanas 💪🏽

Loading ...
Ieu ieu mantuan?