FAQ

FAQ - Toko SARM

pangiriman

Naon metode kurir anu anjeun anggo?

Kami nganggo Royal Mail pikeun konsumén Internasional sareng pikeun konsumén Inggris, Royal Mail sareng DPD.

Abdi henteu nampi tautan lacak, dimana parsel kuring?

Anjeun kedahna nampi nomer lacak dina email konfirmasi kiriman anjeun. Gumantung kana metode kurir naon anu anjeun pilih, anjeun bakal tiasa nganggo nomer ieu dina

Tautan tracking DPD - https://www.dpd.co.uk/service/

Tautan lacak Royal Mail - https://www.royalmail.com/track-your-item#/

Naon anu kuring kedah lakukeun upami barang kuring henteu acan dikirimkeun?

Perkiraan tanggal kiriman anjeun aya dina email Konfirmasi Pesenan anjeun - punten nyanggakeun dugi ka tanggal ieu pikeun pesenan anjeun sumping.

Anjeun tiasa kéngingkeun apdet pangénggalna ngeunaan pesenan anjeun ku ngaklik tautan lacak dina email konfirmasi pangiriman anjeun. Alternatipna, anjeun tiasa lebet kana 'Akun Kuring' teras pencét 'Lacak Pesenan Ieu'.

Tautan pelacak anjeun bakal tiasa nyayogikeun inpormasi mutahir ngeunaan status urutan anjeun.

Upami perkiraan tanggal kiriman anjeun parantos kalangkung sareng anjeun henteu nampi pesenan anjeun, mangga dihubungi di sales@sarmsstore.co.uk

Dupi abdi tiasa ngalacak pangiriman pesenan abdi?

Upami pesenan anjeun parantos dikirim ka anjeun nganggo jasa anu tiasa dilacak, anjeun tiasa nuturkeun perjalananna ka anjeun. Anjeun bakal nampi email konfirmasi kiriman ti gudang urang saatos pesen anjeun badé jalan; kantun pencét dina tautan lacak anjeun dina email ieu pikeun ningali pelacakan anu mutahir.

Naha kuring tiasa bungkus kuring dialihkeun ka alamat sanés?

Pikeun kaamanan anjeun kami henteu tiasa ngarobih alamat anu dikirimkeun ka urutan anjeun. Tong hariwang - upami anjeun henteu aya nalika pangiriman diusahakeun mitra kiriman kami bakal ngantunkeun kartu anu mamatahan kumaha carana ngatur pangiriman atanapi dimana anjeun tiasa nyandak bungkusan anjeun.

Naon kajadian upami kuring henteu asup nalika pesenan kuring sumping?

Batur kedah lebet nalika bungkusan anjeun bakal dikirim sabab urang tiasa peryogi tandatangan. Nanging, tong hariwang upami ieu moal mungkin sabab mitra pangiriman kami biasana nyobian nganteurkeun langkung ti sakali.

Alternatipna aranjeunna bakal ngantunkeun kartu anu mastikeun yén aranjeunna boh parantos ngantepkeun ka tatangga, ngantunkeun éta di tempat anu aman, nalika aranjeunna bakal nyobian ngirimkeun deui atanapi masihan anjeun detil ngeunaan cara ngumpulkeun éta.

Status pesenan kuring nyarios "teu dieusian" naha henteu acan dikirim?

Upami status pesenan anjeun ditingalikeun salaku 'henteu kacumponan, "éta hartosna kami sibuk nyiapkeun pesanan anjeun siap dikirim.

Salami waktos sibuk, status ieu tiasa ditingalikeun dina urutan anjeun langkung lami tibatan normal. Perkiraan tanggal kiriman anjeun aya dina email konfirmasi pesen anjeun sareng kalebet waktos anu diperlukeun pikeun urang ngarangkep pesenan anjeun.

Anjeun bakal nampi email anu sanés nalika kami ngirimkeun pesen ka anjeun, anu bakal kalebet tautan lacak upami pesen anjeun parantos dikirim sareng salah sahiji jasa pangiriman anu tiasa dilacak.

Naon bentukna bungkus anjeun?

Kami mastikeun yén sadayana bungkusan kami wijaksana, kalayan henteu aya stiker anu nyatakeun nami perusahaan sareng bungkus polos.

 

urutan Anjeun

Naha kuring tiasa ngarobih pesenan kuring saatos disimpen?

Kami leres-leres gancang ngarangkep pesenan anjeun, anu hartosna yén kami moal tiasa ngarobih pesenan anjeun saatos anjeun parantos. Ieu kalebet ngarobih pilihan pangiriman, alamat pangiriman atanapi produk dina urutan.

Kuring parantos mesen teu dihaja, naon anu kuring lakukeun?

Kusabab kami moal tiasa ngarobih urutanna saatos anjeun nempatkeunana, sareng anjeun nampi barang anu anjeun henteu hoyong. Mangga wartosan kami ngeunaan sales@sarmsstore.co.uk. Anjeun tiasa ngintunkeun deui ka kami, sareng kami bakal ngabalikeun duit atanapi tukeur pesen anjeun pas dugi deui di gudang kami.

Punten lebetkeun catetan dina bungkusan anjeun sahingga kami terang yén anjeun salah nempatkeun pesen nalika anjeun ngirimkeunana deui. Naha nyungkeun buktos ongkos kirim sareng pastikeun anjeun tetep aman upami urang kedah ditingali engké.

Kuring gaduh barang anu salah dina urutan kuring, naon anu kuring lakukeun?

Kami hoyong milah masalah naon waé sareng barang anu salah.

Upami salah sahiji barang anu anjeun nampi sanés anu dipesen, punten wartosan kami sales@sarmsstore.co.uk, Sareng kami bakal ngiringan anjeun barang anu leres pas mungkin. Kami bakal nyungkeun anjeun kirimkeun deui barang anu salah.

Punten lebetkeun catetan dina bungkusan anjeun sahingga kami terang yén éta lepat nalika anjeun ngirimkeun deui. Naha nyungkeun buktos ongkos kirim sareng pastikeun anjeun tetep aman upami urang kedah ditingali engké.

Abdi kaleungitan barang dina urutan kuring, naon anu kuring lakukeun?

Upami hiji barang leungit, mangga ngahubungan kami di sales@sarmsstore.co.uk kalayan nomer urutan sareng nami barang anu leungit. Kami bakal ngabéréskeun masalah pikeun anjeun gancang-gancang.

 

Produk sareng Saham

Kumaha kuring tiasa milarian barang dina halaman wéb?

Naha anjeun terang naon anu anjeun milari? Upami kitu, ngetik kana kotak search di luhur unggal halaman teras pencét dina kaca pembesar.

Dupi anjeun masihan kuring inpormasi lengkep ngeunaan produk anjeun?

Kami nyobian masihan anjeun seueur inpormasi anu tiasa dianggo pikeun sadaya produk kami, kalebet:

  • gambar
  • Sertipikat analisis tina sumber pihak katilu.
  • Pedaran umum pikeun produk
  • Mangpaat tina produk
  • Cara ngagunakeun produk - kalebet panjang siklus, dosis pikeun lalaki sareng awéwé, sareng produk satengah umur.
  • Naon tumpukan éta
  • Hasil produk
  • Upami anjeun peryogi PCT kalayan produk ieu.

Naha anjeun bakal kéngingkeun langkung seueur produk?

Kami nyobian ngamutahirkeun jajaran kami sareng produk énggal-énggal, anu hartosna urang nyéépkeun seueur waktos nyobian nyampurnakeun produk énggal, janten tetep soca anjeun!

Naha anjeun nawiskeun diskon borongan kanggo ngagaleuh seueur?

Distributor Bodybuilt Labs kami milari grosir. Punten tingali https://bodybuiltlabs.co.uk/a/wsg/proxy/signup leuwih wincik.

Kumaha kuring terang yén produk anjeun sah?

Di SarmsStore, kami ngan ukur produk anu asli sareng sah, kami henteu ngajual barang palsu, janten anjeun tiasa mastikeun barang anu anjeun tampi asli. Kami gaduh hasil laboratorium pihak katilu anu tiasa dipendakan dina halaman wéb kami, dina halaman produk dina bagian gambar.

Nanging, upami anjeun henteu sapinuhna bagja ku barang anjeun, anjeun wilujeng sumping deui ka kami pikeun ngabalikeun duit sapinuhna, salami éta produk henteu dibuka.

 

teknis

Naha produk anjeun sah?

Sadaya produk kami diuji pikeun kasucian sareng hasilna tiasa dipendakan dina halaman wéb kami. Numbu ka dieu: https://sarmsstore.co.uk/

Naha produk anjeun tiasa dianggo?

Kami anu ngajual pangbadagna SARM di Éropa produk kami mangrupakeun purity pangluhurna anu anjeun tiasa kéngingkeun. Ulasan kami dina halaman wéb kami, Trust Pilot sareng forum kedah masihan anjeun sababaraha kayakinan.

 


Mulih tur Refunds

Naha anjeun ngabalikeun biaya biaya pangiriman upami kuring mulihkeun naon?

Henteu, urang henteu.

Naon anu kuring kedah lakukeun upami ngabalikeun duit kuring teu leres?

Hapunten pisan upami kami parantos ngalakukeun kasalahan dina ngabalikeun duit anjeun!

Upami ieu masalahna mangga ngahubungan kami nganggo di sales@sarmsstore.co.uk sareng kami bakal nyobian sareng milah-milah éta pikeun anjeun gancang-gancang.

Naha kuring henteu acan nampi artos?

anjeunr ngabalikeun duit tiasa nyandak antara 5-10 dinten damel pikeun ngolah kana akun anjeun upami éta parantos beres. Punten antosan waktos ieu dialokasikan sateuacan kontak sareng kami.

Abdi pelanggan Inggris, naha anjeun nampi barang anu dipulangkeun?

Biasana tiasa dugi ka 7 dinten damel (henteu kalebet akhir minggu sareng liburan bank) ti dinten saatos tanggal anjeun balik, pikeun parsel anjeun dikirimkeun deui ka gudang urang sareng diolah.

Kami bakal ngirim email ka kami saatos kami nampi pangbalikan anjeun, ngawartosan anjeun ngeunaan léngkah salajengna.

Naon kawijakan mulih anjeun?

Kami arepkeun anjeun resep mésér ti SarmsStore. Nanging, upami anjeun henteu senang ku pameseran, atanapi henteu nyumponan sarat anjeun, anjeun tiasa ngabalikeun ka kami.

Barang kedah dikembalikan dina kaayaan aslina sareng teu dibuka, dina waktos 30 dinten ti saprak anjeun nampi éta. Kami tiasa nawiskeun ngabalikeun duit pinuh pikeun harga anu anjeun mayar.

Upami anjeun mulihkeun produk ka kami sabab éta henteu leres, kami ngan bakal ngabalikeun biaya ongkos kirim anjeun upami barang éta salah ngalangkungan kasalahan ti pihak kami sanés upami produk éta salah dipesen ku anjeun nyalira.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan pangunjung kami, mangga parios halaman kami: https://sarmsstore.co.uk/pages/refund-policy

 

pamayaran

Dupi abdi tiasa mayar nganggo PayPal?

Ayeuna urang henteu nampi Paypal ngalangkungan halaman wéb kami.

Naon jinis pembayaran anjeun nampi?

Kami nampi sadayana kartu kiridit sareng debit utama, ogé bitcoin.

Dupi abdi tiasa mayar nalika kuring nampi produk?

Pamayaran bakal dicandak tina akun anjeun nalika anjeun mesen.

Naha kode diskon henteu jalan?

Punten pastikeun yén anjeun parantos masangkeun kode diskon leres dina bagian diskon, anjeun kedah tingali diskon nambihan kana pesen anjeun nalika leres diterapkeun.

Sabaraha kuring kedah mayar kanggo ngirim?

Kami nawiskeun pangiriman gratis di seluruh dunya. Kami nawiskeun jasa mayar anu, gumantung kana tunjangan bea cukai nagara anjeun sareng batesan, ngajamin bungkusan anjeun bakal dikirimkeun langkung gancang.