Naon Tipe SARM Pangsaéna sareng Suplemén pikeun Binaraga?

Naon Tipe SARM Pangsaéna sareng Suplemén pikeun Binaraga?

Inggris diaku salaku tempat kalahiran binaraga modéren. Binaraga nawiskeun seueur manpaat fisik sareng tiasa ningkatkeun fisik anjeun.

Nalika anjeun janten langkung aktif dina binaraga, anjeun panginten sadar yén anjeun peryogi sababaraha bantosan kéngingkeun hasil anu dipikahoyong.

Ieu nalika suplemén sareng modulator reséptor androgén selektif (SARM) lebet. Seueur binaragawan profesional, peminat kabugaran, sareng seueur deui nganggo suplemén sareng SARM pikeun ngajaga kakuatanna sareng nalukkeun tujuan-tujuan énggal.

Tapi henteu dua produk anu sami. Anjeun bakal hoyong nganggo jinis SARMS sareng suplemén anu masihan anjeun hasil pangsaéna bari ogé ngajaga kasalametan.

Ieu mangrupikeun SARMS anu pangsaéna sareng suplemén pikeun di candak.

SARMS

Sadaya prohormones sapertos SARM ngawangun otot ku ngabeungkeut reséptor androgén (AR). SARM ngabantosan ngawangun otot bari ngaminimalkeun efek samping.

Aya ogé AR agonis dina jaringan anabolik sapertos otot rangka tapi ngan ukur antagonis parsial dina organ kelamin sareng prostat janten teu aya konversi éstrogén. Ieu ogé hartosna SARM nguntungkeun kaayaan pembuangan otot sareng ogé metodeu terapi kontraséptip jalu anu épéktip.

Nalika SARM sareng bahan / bahan na henteu dilarang sacara hukum, éta dilarang ku asosiasi olahraga utama sapertos World Anti-Doping Agency (WADA).

Émut, anjeun henteu nyandak jangka panjang SARM. Disarankeun anjeun ngan ukur nyandak dosis minimal pikeun sababaraha waktos (tiasa dimana waé antara opat sareng 12 minggu).

Saatos anjeun nyandak siklus SARM, anjeun nuturkeun kalayan terapi post cycle (PCT). Urang bakal ngabahas ieu langkung engké.

Anjeun tiasa nyandak tumpukan SARMs atanapi nyandak SARM masing-masing. Ieu mangrupikeun anu pangsaéna anu anjeun kedah candak.

Ostarine

Ostarine (MK-2866) mantuan gancang ngawangun otot sareng kaleungitan gajih. Éta ngagaduhan pangaruh anu kuat dina reséptor androgén, hasilna tumuh otot. Ieu ogé ningkatkeun atletisme, ningkatkeun kinerja anjeun nalika anjeun angkat.

Seueur pangguna ogé kaleungitan beurat nalika nyandak Ostarine. Éta sabab SARM ieu ningkatkeun tingkat metabolisme anjeun. Anjeun bakal ngaduruk langkung gajih sareng kalori kalayan gampang.

SARM ieu tindakan gancang sareng anjeun bakal langsung ningal hasilna. Ayeuna nuju salah sahiji SARM paling populér pikeun binaragawan kusabab ieu.

Salaku tambahan, éta ngagaduhan épék samping minimal. Binaragawan ogé bakal ngalaman manpaat anu sanés nalika nganggo Ostarine, sapertos ningkatna kapadetan tulang sareng waktos pemulihan anu langkung gancang.

Ligandrol

Ligandrol (LGD-4033) mangrupikeun salah sahiji SARM ngawangun otot anu paling kuat di pasar. Ngan butuh sababaraha minggu pikeun Ligandrol pangaruh, bahkan saatos siklus tunggal.

Bagian ageung tina alesan ieu nyaéta kumaha Ligandrol ningkatkeun énergi anjeun. Anjeun bakal tiasa damel langkung lami sareng tiasa ngiringan sési latihan anu langkung sengit, anu bakal ngakibatkeun sababaraha kauntungan otot anu serius.

Ieu mangrupikeun SARM pangsaéna upami anjeun milari seueur sareng lengkep ngarobah awak anjeun. Éta ningkatkeun massa otot sareng nyepetkeun waktos pamulihan. Ligandrol ogé nyepetkeun leungitna gajih sareng ningkatkeun kapadetan tulang. Sadaya kauntungan ieu ogé bakal ngakibatkeun kanaékan kakuatan sacara umum.

Ibutamoren

Ibutamoren (MK-677) mangrupikeun sekresi hormon pertumbuhan (GHS) anu ngamajukeun tingkat hormon pertumbuhan. Ngalakukeun ieu ku cara niron tindakan hormon ghrelin sareng ngiket kana reséptor ghrelin (GHSRs) dina uteuk, ngaleupaskeun hormon pertumbuhan.

Binaragawan nyandak SARM ieu kusabab éta ngirangan lemak beuteung, ningkatkeun massa awak langsing, sareng ningkatkeun sintésis protéin.

GHSRs ogé aya di daérah uteuk anu ngendalikeun napsu, wanda, kasenangan, ingetan, wirahma biologis, fungsi kognitif, sareng ingetan. Nalika anjeun nyandak Ibutamoren, anjeun moal ngan ukur kaleungitan gajih sareng ngawangun otot tapi ogé bakal raoseun langkung waspada, ningkatkeun kinerja kabugaran anjeun.

Ibutamoren ogé ngagaduhan seueur manpaat pikeun sadayana. Éta ningkatkeun ingetan kalsium, ningkatkeun kapadetan tulang anjeun. Ibutamoren ogé ngagancangkeun penyembuhan, ningkatkeun produksi kolagén, ningkatkeun perbaikan sélulér, ningkatkeun kualitas saré, ningkatkeun sistem imun, sareng tiasa ogé nguntungkeun jantung sareng ati.

Bagéan anu pangsaéna tina Ibutamoren nyaéta mimiti digawé ampir geuwat.

Testolone

Testolone (RAD-140) mangrupikeun salah sahiji SARM anu paling kuat. Éta tiasa ningkatkeun kamekaran otot ramping sareng ngabantosan nyegah pembuangan otot. Ieu idéal pikeun binaragawan anu fokus kana bulking.

Binaragawan nyandak Testolone sabab ngawangun massa otot sareng kakuatan. Testolone ogé populér sabab ngaoptimalkeun kinerja aranjeunna. SARM ieu ogé tiasa ngabantosan anu ngagaduhan gangguan degeneratif otot.

Testolone ogé bakal ngajantenkeun anjeun langkung percaya diri. Anjeun bakal dina haté anu langkung saé sareng bakal langkung sumanget angkat.

Anjeun moal ngan ukur nampi kauntungan ieu tapi bakal ngalaman gancang.

Andarine

Andarine (S4) ngabeungkeut reséptor androgén dina otot rangka. Ieu ngabantosan ningkatkeun kapadetan tulang mineral.

Éta henteu ngan ukur ngawangun otot sareng ngadorong tumuh otot langsing tapi ogé ngagaleuh gajih. SARM Ieu idéal pikeun binaragawan anu hoyong katingali "dipotong sareng garing" - otot anu langkung ageung sareng langkung jelas tanpa bantal gajih.

SARM ieu mimitina didamel pikeun ngabantosan pasién anu katerap ku rugi otot, tapi éta biasana dianggo ku binaragawan pikeun nyegah pembuangan otot.

Kanggo hasil anu pangsaéna, anjeun bakal hoyong nganggo Andarine nganggo SARM anu sanés, sapertos Ostarine.

Myostin

Myostine (YK-11) mangrupikeun panghambat myostatin anu biasa dianggo ku binaragawan. Myostatin mangrupikeun protéin anu nyegah awak tina tumuh teuing otot. Myostine ngawatesan sabaraha myostatin dina awak, ngaleungitkeun ambang wangunan otot alami anjeun.

Ieu henteu ngan ukur ningkat kanaékan otot tapi ogé ngakibatkeun ingetan otot sareng pembentukan sél otot énggal.

Beda sareng suplemén sanés anu museur kana téstostéron, Myostine ngan ukur museurkeun kana sél khusus. Ieu ngabatesan efek samping anu anjeun tiasa alami.

S-23

S-23 ningkatkeun massa otot langsing sareng ningkatkeun kakuatan tulang, sadayana henteu kéngingkeun beurat cai atanapi gajih tambahan. SARM ieu ngawétkeun duanana otot gancang-kedutan sareng otot lambat-kedutan. Ieu sababna SARM ieu tiasa ngahasilkeun tampilan pahat ku otot anu karasa.

Pikeun ningkatkeun kaséhatan tulang, SARM ieu ningkatkeun kagiatan sél ngawangun tulang anu ningkatkeun kapadetan mineral tulang.

Sapertos seueur SARM dina daptar ieu, pangguna bakal kaleungitan gajih ku SARM ieu. Anjeun ogé bakal ngajaga massa otot anjeun, anu penting upami anjeun dina diet defisit kalori.

ACP-105

ACP-105 mangrupikeun SARM pangsaéna pikeun aranjeunna anu binaraga sareng anu teu ngalaman hasilna. SARM ieu ngamajukeun kamekaran otot sareng ningkatkeun massa otot. Anjeun ogé bakal ngawangun kakuatan sareng bakal ngagaduhan ketahanan anu langkung, masihan anjeun énergi pikeun angkat langkung.

Henteu ngan éta, tapi ACP-105 nyingkirkeun gajih anu henteu normal. Gajih henteu normal henteu ngan ukur gajih henteu damang tapi ogé nekad pisan. ACP-105 nganggo ieu sanés janten garapan sareng diduruk.

suplemén

Marengan SARMs, suplemén ningkatkeun kinerja kabugaran anjeun komo bakal ngabantosan anjeun nalika nyandak SARM.

Kumaha bédana suplemén tina SARM? Suplemén diwangun ku vitamin, mineral, asam lemak, asam amino, sareng bahan anu aya gunana. Jalma nyandak suplemén pikeun alesan langkung seueur tibatan kauntungan kabugaran. Suplemén ngandung vitamin ésénsial, mineral, sareng sanyawa sanés anu ningkatkeun kaséhatan anjeun.

Tapi aya suplemén khusus anu binaragawan sareng saha waé anu nganggo SARM kedah dianggo.

PCT

Sakumaha anu dibahas sateuacanna, anjeun ngan ukur nyandak SARM kanggo siklus anu pondok. Upami anjeun nyandak SARM kanggo waktos anu langkung lami dina dosis anu langkung luhur, anjeun kedah nyandak Suplemén PCT.

Saatos Anjeun ngeureunkeun siklus SARMs, awak anjeun pareum produksi hormon normal, utamina dina hal téstostéron sareng kortisol. Prosés post-cycle ieu tiasa ngarugikeun anjeun hasil binaraga anu serius. Anjeun tiasa kaleungitan kakuatan sareng ukuran, ngagaduhan gajih, sareng ngerjakeun sadaya usaha serius anu anjeun damel pikeun ngahontal.

Tong hariwang, anjeun tiasa nyingkahan sadaya kakurangan ieu ku cara nyandak suplemén PCT.

Suplemén PCT anu normal bakal nawiskeun kauntungan ieu:

  • Pamblokiran éstrogén
  • Pamulihan téstostéron
  • Pangurangan kortisol
  • Pambantosan progesteron
  • Ngaronjat kinerja latihan
  • wanda wanda
  • Ngaminimalkeun kauntungan gajih
  • Anabolik alam
  • Restorasi kaséhatan sakabéh

Seueur suplemén PCT ngandung vitamin alami, mineral, sareng bumbu sapertos ekstrak ashwagandha, ekstrak Tribulus Terrestris, ekstrak Rhodiola Rosea, vitamin E, sareng ekstrak ragaji palmetto. Bahan-bahan ieu bakal nyaimbangkeun hormon bari ningkatkeun komposisi awak sareng rasa karaharjaan anjeun sacara umum.

Daur Siklus

Naha anjeun ngan ukur nyandak SARM sareng siapkeun? Dukungan siklus disarankeun. Ieu mangrupikeun suplemén anu ngabantosan awak anjeun salami siklus SARM.

Saha waé anu nyandak SARM kedah nyandak pangrojong siklus, teu paduli sabaraha leutik dosis, siklus pondok, atanapi kumaha pangalaman pangguna sareng SARM. Nalika SARM nawiskeun hasil anu saé sareng relatif aman, aranjeunna tiasa nekenkeun organ anjeun.

Dukungan siklus ngajaga fungsi awak anu penting, sapertos kardiovaskular, ati, prostat, sareng kaséhatan koléstérol ogé ngadukung tekanan getih anjeun. Salaku tambahan, dukungan siklus ngirangan kasempetan anjeun bakal ngalaman efek samping.

Suplemén pangrojong siklus kualitas luhur ngandung bahan sapertos ekstrak siki anggur, ekstrak Tribulus Terrestris, vitamin E, N-Acetyl-I-Cysteine, ekstrak ragaji palmetto, sari siki sélér, sareng buah hawthorn

Creatine

Sadaya peminat kabugaran kedah dalit kalayan creatine. Ieu mangrupikeun zat anu aya sacara alami dina sél otot, dina bentuk phosphocreatine.

Éta ngabantosan otot anjeun ngahasilkeun énergi sareng khusus ngabantosan angkat angkat beurat. Éta sabab otot anjeun sacara alami ngahasilkeun kreatin nalika ngalakukeun latihan intensitas luhur, sapertos angkat angkat beurat.

Suplemén Creatine ningkatkeun kakuatan, ngagaduhan otot, sareng ningkatkeun kinerja latihan sacara umum. Éta sababna sadaya peminat kabugaran kedah nganggo suplemén creatine.

Creatine nawiskeun langkung seueur manpaatna. Salaku conto, éta ngajaga tina kauntungan neurologis. Éta sababna creatine mangrupikeun suplemén anu sadayana kedah nambihan réjimenna.

Awak anjeun ngahasilkeun kreatin tina asam amino, khususna glikin sareng arginin. Creatine dipendakan sacara alami dina tuangeun, tapi éta ngan ukur pikeun lauk sareng daging beureum. Éta sababna seueur atlit sareng binaragawan nyandak creatine salaku suplemén.

protéin Whey

Sateuacan urang diskusikeun protéin whey sareng kunaon sadaya binaragawan peryogi suplemén ieu, penting pikeun ngabahas protéin sareng kumaha manpaatna latihan beurat.

Protéin disebut "blok wangunan otot" ku alesan. Dahar sajumlah protéin anu cekap ngamajukeun tumuh otot sareng ngajaga kaséhatan otot anjeun, utamina nalika angkat beurat.

Protéin ogé tiasa ningkatkeun kakuatan otot anjeun. Gizi ieu penting nalika ngalereskeun otot; protéin nyintésis sél satelit anyar, anu ngalereskeun serat jaringan sareng serat otot anu rusak nalika latihan.

Protéin aya dina seueur sumber katuangan, sapertos daging, kacang, lauk, kacang, sareng produk susu. Tapi naon protéin whey sareng kunaon binaragawan kedah nyandak jinis protéin ieu?

Whey mangrupikeun hasil sampingan tina kéju sareng kasein. Whey ngandung sajumlah protéin sareng nutrisi anu sanés, sapertos asam amino. Nyandak suplemen protéin whey atanapi bubuk tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun otot, ningkatkeun kakuatan, sareng kaleungitan gajih awak.

Branched-Chain-Amino-Acids (BCAA)

Aya 20 asam amino anu ngawangun protéin anu béda dina awak manusa, tapi ngan salapan diantarana dianggap penting. Tilu tina salapan asam amino ieu mangrupikeun paling mangpaat, disebut BCAAs. BCAA diwangun ku valine, leucine, and isoleucine.

Asam amino ieu dikaitkeun ku struktur kimia anu dikenal salaku "ranté bercabang." Aranjeunna nawiskeun seueur manpaat pikeun atlit, sapertos paningkatan tumuh otot, ngirangan nyeri otot, nyegah pembuangan otot, ngirangan kacapean latihan, sareng malah nguntungkeun ati.

Kumaha carana BCAA nawiskeun seueur kauntungan kabugaran? BCAA merangsang sintésis protéin otot, nyaéta prosés ngawangun otot. Éta ogé nyatakeun yén BCAA ngirangan karuksakan otot ogé panjang sareng parna nunggel nyeri otot awal (DOMS), ngadorong binaragawan angkat langkung.

Nalika BCAA penting pisan pikeun perolehan otot, disarankeun anjeun nyandak BCAAs sareng suplemén protéin, khusus protéin whey.

Anjeun tiasa mendakan BCAA dina sumber kadaharan alami, sapertos daging, endog, sareng produk susu. Tapi seuseueurna binaragawan langkung resep nyandak BCAA salaku suplemén, utamina dina bentuk bubuk. Ieu mastikeun anjeun nampi BCAA anu cekap.

C4

C4 (biasa dikenal salaku pre-workout) nganteurkeun dorongan kafein sareng bahan sanés pikeun ningkatkeun daya tahan, tanaga, sareng kinerja. Éta cocog pikeun binaragawan sadaya tingkatan, tapi anjeun kedah nuturkeun instruksi dosis kalayan ati-ati.

Émut, C4 aya dina daptar zat terlarang WADA. Éta sabab ngandung Synephrine HCL, anu nambihan sintésis ATP sareng tingkat énergi.

Anggo Rupa-rupa SARM Ieu sareng Suplemén Kanggo Hasil Pangsaéna

Binaragawan serius sigana bakal kedah nyandak suplemén sareng SARM pikeun ngalaman hasil anu aranjeunna pikahoyong. Kalayan seueur jinis SARMS sareng suplemén, langkung saé para pangguna terang jinis anu pangsaéna pikeun dicandak sareng kumaha cara ngamankeunana kalayan aman.

Naha anjeun milari suplemén sareng SARM? Kami ngajual duanana! Upami anjeun dumasarkeun di Inggris, balanja sareng urang ayeuna!


heubeul Post Post anyar